Κακοκαιρία τις επόμενες ώρες: Έρχεται νέα επιδείνωση

Κακοκαιρία τις επόμενες ώρες: Έρχεται νέα επιδείνωση
Επιδείνωση θα παρουσιάσει τις επόμενες ώρες ο καιρός, με την κακοκαιρία να επηρεάζει σχεδόν όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Επιδείνωση θα παρουσιάσει τις επόμενες ώρες ο καιρός, με την κακοκαιρία να επηρεάζει σχεδόν όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Από το πρωί της Τετάρτης(03/05) οι καταιγίδες θα είναι έντονες στα δυτικά, ενώ από το μεσημέρι θα επηρεαστεί ξανά και η Αττική.

Στο έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ, για την Τετάρτη (3/5) προβλέπονται βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία. Έως και τις απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, την κεντρική Στερεά και τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο. Από τις μεσημβρινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Την Πέμπτη (4/5) τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ωστόσο ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος, με βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες και στα ηπειρωτικά το μεσημέρι - απόγευμα

Ο Σάκης Αρναούτογλου μέσω το δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 έδωσε λεπτομέρειες για την εξέλιξη της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες. Οι περιοχές της δυτικής Ελλάδας, όπως και τα νησιά του Ιονίου θα δουν έντονα φαινόμενα το πρωί της Τετάρτης, ενώ στη συνέχεια οι βροχές και οι καταιγίδες θα επεκταθούν και πιο ανατολικά.

Στην Αττική η μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιά, με διάσπαρτες μπόρες να εμφανίζονται από το μεσημέρι και μετά. Καταιγίδες θα σημειωθούν στα πιο ορεινά τμήματα του νομού, με τον καιρό να βελτιώνεται από το βράδυ.

Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 22 βαθμούς, ενώ βροχερός θα είναι ο καιρός όλη την ημέρα και στη Θεσσαλονίκη.

Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και το μεσημέρι της Πέμπτης σε πολλές περιοχές, ωστόσο από την Παρασκευή θα υπάρξει βελτίωση του καιρού.