Παγόβουνο σε σχήμα... φαλλού στον Καναδά έγινε viral στο διαδίκτυο

Παγόβουνο σε σχήμα... φαλλού στον Καναδά έγινε viral στο διαδίκτυο
Viral έγινε ένα παγόβουνο σε σχήμα... φαλλού. Το απαθανάτισε ο φωτογράφος Ken Pretty από την πόλη Dildo του Καναδά. «Νομίζουν ότι έχει γίνει photoshop. Μπορώ να σας πω είναι αληθινή», σημειώνει ο ίδιος.

Viral έγινε ένα παγόβουνο που επιπλέει κοντά στις ακτές του Καναδά, καθώς έχει σχήμα... φαλλού! Το παράξενο αντικείμενο απαθανάτισε ο φωτογράφος Ken Pretty, ο οποίος κατάγεται από τη μικρή πόλη Dildo, ενώ σημειώνει ότι δεν πείραξε τις φωτογραφίες.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανήρτησε ο ίδιος στα social media, το παγόβουνο που σχηματίστηκε στα ανοικτά της ανατολικής ακτής του νησιού Νέα Γη του Καναδά μοιάζει με φαλλό.

Ο Pretty είπε ότι η ομοιότητα ήταν τόσο εντυπωσιακή που πολλοί υπέθεσαν ότι η εικόνα είναι ψεύτικη. «Οι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι είναι αληθινή. Νομίζουν ότι έχει γίνει photoshop. Μπορώ να σας πω είναι αληθινή», σημειώνει ο φωτογράφος σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian.

Σύμφωνα με το reader.gr, ο ίδιος αναφέρει στα social media ότι μιλάει με δημοσιογράφους από όλον τον κόσμο, ενώ αναρτά δημοσιεύματα με τις διάσημες πλέον φωτογραφίες του από πολλές χώρες.