Ράνια Τζίμα: «Δεν αντιδρώ καλά όταν κάποιος πάει να με βγάλει τρελή, υπήρξαν τέτοιες στιγμές στην ιστορία των Τεμπών» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ράνια Τζίμα: «Δεν αντιδρώ καλά όταν κάποιος πάει να με βγάλει τρελή, υπήρξαν τέτοιες στιγμές στην ιστορία των Τεμπών» (vid)
Η Ράνια Τζίμα μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega και τον φόβο μη χάσει την αντικειμενικότητά της, ενώ εξήγησε γιατί δεν έχει Twitter.

Η Ράνια Τζίμα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (29/4) στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και συζήτησε με τη Σίσσυ Χρηστίδου για τον ρόλο της ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega και το αν φοβάται μη χάσει την αντικειμενικότητά της, αποκάλυψε ποιο είναι το πιο ωραίο κοπλιμέντο που της έχουν πει ποτέ και εξήγησε για ποιο λόγο δεν έχει λογαριασμό στο Twitter.


«Δεν έχω Twitter γιατί από τη μια σε αποθεώνουν και από την άλλη, νιώθεις ότι θες να πας να πεθάνεις κάπου ήσυχα. Μου θυμίζει λίγο το γήπεδο ότι μία σε αποθεώνουν και την άλλη σε λένε "παλτό". Προσπαθώ να έχω μία απόσταση από τις αντιδράσεις του κόσμου. Ο στόχος δεν είναι να δημιουργήσω ένα μοντέλο του "πώς θα γίνεται η δουλειά". Απλώς ήταν πολύ φορτισμένη η επικαιρότητα τους τελευταίους μήνες, και εκεί είσαι και άνθρωπος, δεν μπορείς να κάνεις κάτι μπροστά σε αυτό που σκέφτεσαι», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Παραδέχθηκε ότι «Δεν αντιδρώ καλά όταν κάποιος πάει να με βγάλει τρελή» και ότι φοβάται μη χάσει την αντικειμενικότητα που πρέπει να έχει ως παρουσιάστρια. «Μπορεί να συμβεί. Όταν είχαμε ως χώρα να διαχειριστούμε 57 θανάτους νέων παιδιών, τι να πεις εκείνη την ώρα… Πώς να το μαζέψεις αυτό που συνέβαινε σε όλους μας... Δεν αντιδρώ καλά όταν κάποιος πάει να με βγάλει τρελή. Μπορεί να με φέρει σε σημείο να αντιδράσω. Νομίζω ότι υπήρξαν πολλές τέτοιες στιγμές στην ιστορία των Τεμπών», ανέφερε η ίδια.

Στη συνέχεια αποκάλυψε το πιο ωραίο κομπλιμέντο που έχει λάβει: «Μου έχουν πει "ευχαριστώ". Όταν ο συμπολίτης σου στον δρόμο σου λέει "ευχαριστώ", αυτό δεν αποτιμάται σε χρήματα. Αυτό πηγαίνει και για τους συνεργάτες μου και για τη διοίκηση του σταθμού. Δεν μπορεί να το κάνει κανείς μόνος του αυτό εάν δεν υπήρχε μία διοίκηση που να σε αφήνει να κάνεις αυτή τη δουλειά με όσο γίνεται καλύτερους όρους, εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα», εξήγησε η Ράνια Τζίμα και πρόσθεσε: «Εάν υπήρχε ένας διευθυντής ειδήσεων που θα είχε μία προσωπική ατζέντα, δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα, το ίδιο και οι διευθυντές ειδήσεων ή εάν οι συνάδελφοί μου ήθελαν να παίξουν τα δικά τους παιχνίδια. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι, αυτό δεν πάει σε εμένα. Είναι ντροπή να λαμβάνω εγώ το "ευχαριστώ" που δεν δίνεται σε πολλούς συναδέλφους».