Γερανός «λαμπάδιασε» αφού χτύπησε στα καλώδια της ΔΕΗ: Στην εντατική ο χειριστής και εκτεταμένο μπλακ άουτ (vid)

Newsroom
Γερανός «λαμπάδιασε» αφού χτύπησε στα καλώδια της ΔΕΗ: Στην εντατική ο χειριστής και εκτεταμένο μπλακ άουτ (vid)
Υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, ο γερανός ξεφόρτωνε τους μεταλλικούς σωλήνες σε σημείο το οποίο βρισκόταν πολύ κοντά τα καλώδια της ΔΕΗ.

Στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, εισήχθη χειριστής γερανού ο οποίος το Σάββατο(29/04), ενώ εκτελούσε εργασίες σε εργοτάξιο φυσικού αερίου, χτύπησε στα ηλεκτροφόρα καλώδια και άρπαξε φωτιά.

Ο χειριστής, ηλικίας περίπου 48 ετών, εκτελούσε εργασίες εκφόρτωσης των ειδικών σωλήνων μεταφοράς φυσικού αερίου, φαίνεται πως υπέστη ηλεκτροπληξία.

Σύμφωνα με το evrosnews.gr, η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή και μόλις διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με εγκαύματα από το ηλεκτρικό ρεύμα που τον «χτύπησε», εισήχθη αμέσως από τους γιατρούς στην εντατική.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, ο γερανός ξεφόρτωνε τους μεταλλικούς σωλήνες σε σημείο το οποίο βρισκόταν πολύ κοντά τα καλώδια της ΔΕΗ, πλησίασε περισσότερο από ότι έπρεπε και τα χτύπησε. Αμέσως προκλήθηκε από την ηλεκτροπληξία και στη συνέχει το όχημα έπιασε φωτιά.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το περιστατικό δημιούργησε μπλακ άουτ σε μεγάλο μέρος της Αλεξανδρούπολης προκαλώντας εκατοντάδες εγκλωβισμούς ανθρώπων σε ασανσέρ.