«Νταής» στη Θεσσαλονίκη «έσπασε» στο ξύλο την σύζυγό του επειδή έκλαιγε το μωρό τους

Επιμέλεια: Newsroom
«Νταής» στη Θεσσαλονίκη «έσπασε» στο ξύλο την σύζυγό του επειδή έκλαιγε το μωρό τους
Ένας 34χρονος καταδικάστηκε 12 μήνες φυλάκισης, με τριετή αναστολή επειδή ξυλοκόπησε την σύζυγό του.

Σε 12 μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ένας 34χρονος που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του επειδή εκνευρίστηκε από το κλάμα του παιδιού τους.

Σύμφωνα με το thesstoday, όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης (25/4) όταν ο κατηγορούμενος επέστρεψε στο σπίτι του από τη δουλειά και ξέσπασε μια έντονη διαφωνία με τη σύζυγό του, για θέματα που αφορούσαν το μεγαλύτερο παιδί τους.

Κάποια στιγμή, η γυναίκα σηκώθηκε από το τραπέζι και πήγε στο μπάνιο, όμως το τεσσάρων μηνών βρέφος τους ξεκίνησε να κλαίει και ο 34χρονος δεν ήξερε τι να κάνει για να σταματήσει.

Αποτέλεσμα, όπως είπε ο ίδιος, ήταν να εκνευριστεί που η σύζυγός του αργούσε να βγει από το μπάνιο για να φροντίσει το παιδί και για αυτό την χτύπησε.

Η 30χρονη γυναίκα ανέφερε στην κατάθεσή της πως ήταν η πρώτη φορά που ο σύζυγός της είχε βίαιη συμπεριφορά απέναντί της και περιέγραψε τη στιγμή που της επιτέθηκε, ζητώντας παράλληλα από το δικαστήριο να μην τον τιμωρήσει για τις πράξεις του.