Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο από το ΠΑΣΟΚ για το κόμμα Κασιδιάρη

Επιμέλεια: Newsroom
Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο από το ΠΑΣΟΚ για το κόμμα Κασιδιάρη
Yπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κατά της συμμετοχής του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. κατέθεσε σήμερα υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, ζητώντας να μην ανακηρύξει τους συνδυασμούς του κόμματος «Έλληνες» του καταδικασθέντος χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη.

Επίσης –όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση– η Χαριλάου Τρικούπη ζητά από το ανώτατο Δικαστήριο να εξετάσει εάν συντρέχει περίπτωση να αποκλειστεί και το κόμμα «Εάν» τού πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου, λόγω των μεθοδεύσεων του τελευταίου με τον Ηλ. Κασιδιάρη.

Υπενθυμίζεται ότι ο χρυσαυγίτης κατάδικος, ανατρέποντας τα δεδομένα και συντηρώντας τη συζήτηση γύρω από το όνομά του, ανακοίνωσε πριν δύο μέρες πως στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες», με πρόεδρο τον ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη.
Σημειώνεται επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ στήριξε την κυβερνητική τροπολογία που επιχειρεί να αποκλείσει το μόρφωμα Κασιδιάρη από τις επικείμενες εκλογές: μια τροπολογία που εγκρίθηκε από την τελευταία συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής πριν η χώρα μπει επισήμως σε προεκλογική περίοδο.