Θεοδωρικάκος: «Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία Καραϊβάζ»

Επιμέλεια: Newsroom
Θεοδωρικάκος: «Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία Καραϊβάζ»
Σε δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του γνωστοποίησε πως η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε δύο συλλήψεις για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ.

Αναρτηση Θεοδωρικάκου

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

«Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει. Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας. Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη.

Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».

Οι δυο συλληφθέντες φέρονται να είναι αδέρφια

Σύμφωνα με το reader.gr, πρόκειται για άτομα που ήταν στην υποστηρικτική ομάδα των εκτελεστών του δημοσιογράφου. Οι δύο συλληφθέντες, που είναι αδέρφια, φέρεται να σχετίζονται με το βαν που «συνόδευε» τη μοτοσικλέτα των δραστών.