Τσακώθηκε με τους γείτονες για τον χώρο στάθμευσης και τους εκδικήθηκε ερωτοτροπώντας στο πάρκινγκ τους

Επιμέλεια: Newsroom
Τσακώθηκε με τους γείτονες για τον χώρο στάθμευσης και τους εκδικήθηκε ερωτοτροπώντας στο πάρκινγκ τους
Μια διαφωνία για τον χώρο στάθμευσης σε γειτονιά της Αγγλίας οδήγησε σε ακραίες καταστάσεις.

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη σε μια μικρή γειτονιά της Αγγλίας. Η διαφωνία για μια θέση πάρκινγκ, είχε ως αποτέλεσμα, ένας νεαρός άνδρας να συλληφθεί από τις κάμερες να ερωτοτροπεί με την σύντροφό του στο χώρο στάθμευσης των γειτόνων του για εκδίκηση.

Η 68χρονη Γουέντι άνοιξε... βεντέτα με τον 28χρονο γείτονά της Λι, επειδή ο τελευταίος πάρκαρε το τροχόσπιτό του, στο χώρο της ηλικιωμένης γυναίκας. Η Γουέντι άρχισε να γκρινιάζει αφού ο χώρος ήταν αρκετά στενός και ένα παρκαρισμένο τροχόσπιτο δυσκόλευε ακόμα περισσότερο της καθημερινότητά της.

Αρχικά δεν θέλησε να δώσει έκταση στο θέμα, αλλά όταν είδε ότι δεν υπήρχε καμία συμμόρφωση από τον 28χρονο, η Γουέντι ζήτησε από τον σύντροφό της να του στείλει ένα μήνυμα. Ο νεαρός γείτονας ωστόσο, ήταν απτόητος.

Έτσι η Γουέντι και ο σύντροφός της αποφάσισαν να τοποθετήσουν μια ψηλή μεταλλική κολόνα στο πάρκινγκ τους προκειμένου ο Λι να μην μπορεί να βάζει το τροχόσπιτο. Σύντομα όμως παρατήρησαν ότι η κολόνα κουνιόταν και έκανε θόρυβο. Αποφάσισαν λοιπόν να τοποθετήσουν κάμερα για να δουν τι συμβαίνει.

Τότε διαπίστωσαν ότι ο γείτονάς τους έβγαινε γυμνός με την σύντροφό του και συνουσιάζονταν πάνω στην κολόνα, ενώ άλλες φορές την κουνούσε για να κάνει θόρυβο και να ενοχλεί το ηλικιωμένο ζευγάρι. Η 68χρονη κάλεσε την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον Λι για απρεπή συμπεριφορά.

Ο Λι παραδέχθηκε τις κατηγορίες στο δικαστήριο που τον τιμώρησε με 150 ώρες κοινωφελούς εργασίας, ενώ κλήθηκε να πληρώσει 250 λίρες στους γείτονές του, ως αποζημίωση.