Τρομακτικό βίντεο με συμμορία κοριτσιών να χτυπά ανήλικες: Την χτυπούσε και την έσερνε από τα μαλλιά

Επιμέλεια: Newsroom
Τρομακτικό βίντεο με συμμορία κοριτσιών να χτυπά ανήλικες: Την χτυπούσε και την έσερνε από τα μαλλιά
Σοκάρουν οι εικόνες από τον άγριο ξυλοδαρμό μιας μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη από συμμορία ανήλικων μαθητριών.

Ένα τρομακτικό βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στην επιφάνεια το Star, με τον άγριο ξυλοδαρμό μιας μαθήτριας από συμμορία ανήλικων κοριτσιών στη Θεσσαλονίκη.

Μια ανήλικη χτυπά με απίστευτη βιαιότητα μια μαθήτρια. Τη ρίχνει στο έδαφος και εξακολουθεί να τη χτυπά με μανία. Της ρίχνει γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι αδιαφορώντας για το αν θα την τραυματίσει σοβαρά. Η συνέχεια είναι ακόμη χειρότερη. Μετά τα χτυπήματα, την σέρνει από τα μαλλιά στο έδαφος. Κανείς δεν αντιδρά και το κορίτσι βάζει τα κλάματα.

Η μητέρα ενός από τα θύματα της συμμορίας ανήλικων κοριτσιών σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, λέει: «Είναι συμμορίες κοριτσιών. Υποκινούν το ένα το άλλο και διαπράττουν βίαια πράγματα εναντίον άλλων παιδιών, τα βρίσκουν αδύναμα. Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φοβισμένη».

Και συνεχίζει: «Η κόρη μου φοβάται να βγει από το σπίτι, είμαστε σε μια τέτοια κατάσταση. Φοβάται να πάει σχολείο και μάλιστα σε συνομιλία της, έλεγε ότι "αυτές δε θα ηρεμήσουν αν δεν μου ανοίξουν το κεφάλι"».

Η μητέρα της μαθήτριας έχει ήδη καταγγείλει στην αστυνομία τα περιστατικά βίας. Όπως φαίνεται στις εικόνες που κατέγραψαν με κινητό τηλέφωνο οι ανήλικες έχουν περικυκλώσει την 14χρονη, την σπρώχνουν και την λοιδορούν. Δυστυχώς, παρά τις καταγγελίες, η συμμορία των ανήλικων κοριτσιών συνεχίζει τις επιθέσεις και το άγριο bullying.

«Τέσσερα άτομα τη χτυπούσαν από διαφορετικές μεριές.Της είπαν να μη πει τίποτα στη μητέρα της, ενώ για να σταματήσει όλο αυτό της ζήτησαν να πει κάποιες υβριστικές λέξεις για τον εαυτό της».

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο, ένα κορίτσι έχει πέσει στο έδαφος και δυο ανήλικες τη χτυπούν με μανία στο κεφάλι. Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι υπάρχουν δεκάδες άλλα παιδιά που όχι μόνο δεν αντιδρούν για να σταματήσουν τον ξυλοδαρμό, αλλά αντιθέτως γελούν.