Βαρέθηκες τις εφαρμογές γνωριμιών; Αν φοράς αυτό το δαχτυλίδι θα ξέρουν όλοι ότι είσαι single

Βαρέθηκες τις εφαρμογές γνωριμιών; Αν φοράς αυτό το δαχτυλίδι θα ξέρουν όλοι ότι είσαι single
Το νέο «κοινωνικό πείραμα» θέλει να συνδέσει τους ανθρώπους φυσιολογικά και όχι μέσα από εφαρμογές γνωριμιών.

Αν έχεις χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά κάποια εφαρμογή γνωριμιών, θα έχεις καταλάβει από πρώτο χέρι πόσο κουραστικό μπορεί να γίνει το dating. Άλλωστε το να κάνεις swipe right για να βρεις τον έρωτα δεν είναι δα και τόσο διασκεδαστικό, αλλά ούτε η συνάντηση offline είναι εύκολη – ειδικά στην εποχή μετά από μια πανδημία.

Κάπου εδώ, λοιπόν, μπαίνει στο παιχνίδι το Pear ring, ένα τιρκουάζ δαχτυλίδι που ισχυρίζεται ότι είναι «το μεγαλύτερο κοινωνικό πείραμα στον κόσμο». Το δαχτυλίδι απευθύνεται σε singles που είναι ανοιχτοί σε συζήτηση με άλλα άτομα και σκοπός του είναι να ειδοποιήσει στους άλλους ότι είσαι έτοιμος να γνωρίσεις κόσμο και να φλερτάρεις.

Μπορεί να φορεθεί όπου κι αν πας, από καφετέριες, μπαρ και διακοπές, αλλά και γενικά οπουδήποτε θα μπορούσες να συναντήσεις άλλους singles. Η πρώτη έκδοση του Pear ring εξαντλήθηκε, και σύμφωνα με την ιστοσελίδα του η δεύτερη έκδοση αναμένεται να γίνει sold out σύντομα.

....

Τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, το Pear ring είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Γερμανία. Με μια χρέωση 23.95 ευρώ λαμβάνεις τρία δαχτυλίδια - σε μεγέθη small, medium και large - και πρόσβαση σε αποκλειστικές εκδηλώσεις και στο PearFest, «το μεγαλύτερο φεστιβάλ singles στον κόσμο». Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό στον ιστότοπο του προϊόντος, παρά μόνο ότι το φεστιβάλ θα είναι μόνο για τους κατόχους δαχτυλιδιών.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα περισσότερα ζευγάρια γνωρίζονται online στις μέρες μας, η ιδέα του Pear είναι αρκετά φιλόδοξη. Βέβαια, είναι άγνωστο αν το Pear θα καταφέρει ανταποκριθεί στους στόχους των δημιουργών του. Αποτελεί όμως έναν τρόπο για να έρθουν οι άνθρωποι πιο κοντά με έναν φυσικό τρόπο.