Ξέσπασμα Μαρτίκα στο Survivor All Star: «Μου χρωστάς έπαθλο, δεν σου χρωστάω ασυλία» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ξέσπασμα Μαρτίκα στο Survivor All Star: «Μου χρωστάς έπαθλο, δεν σου χρωστάω ασυλία» (vid)
Ο Σπύρος Μαρτίκας εξέφρασε ανοικτά την δυσαρέσκειά του για την υποψηφιότητά του στο Survivor All Star.

Επιστροφή στην κανονικότητα για το Survivor All Star μετά το πάρτι της Ένωσης. Οι Μπλε ήταν αυτοί που ηττήθηκαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας και έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα.

Μια υποψηφιότητα που ο φαρμακοποιός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν την πήρε με καλό μάτι, καθώς θεωρεί ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή αδικήθηκε από τους συμπαίκτες του.

Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, ο Σπύρος Μαρτίκας ακούγεται να λέει: «Νίκο Μπάρτζη μου, μου χρωστάς έπαθλο, δεν σου χρωστάω ασυλία», μια φράση που χρησιμοποίησε και στο συμβούλιο του νησιού, προκαλώντας αντιδράσεις, αφού φάνηκε να ενοχλεί τους περισσότερους συμπαίκτες του.

«Από που προκύπτει Σπύρο μου; Είσαι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας; Είσαι στο απυρόβλητο;», λέει μπροστά στην κάμερα η Στέλλα Ανδρεάδου. «Παρεξηγήθηκε. Δεν χρωστάει κανείς σε κανέναν. Αυτό είναι σίγουρο», αναφέρει ο Ηλίας Μπόγδανος.

Από εκεί και πέρα στο σημερινό επεισόδιο, οι δύο ομάδες θα δώσουν έναν συγκλονιστικό αγώνα για την δεύτερη ασυλία, ενώ όπως βλέπουμε στο συμβούλιο του νησιού, ο Τάκης Καραγκούνιας βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο.