Η τρομακτική πτώση ενός Γάλλου σκιέρ στις ελβετικές Άλπεις: Γλίτωσε από θαύμα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η τρομακτική πτώση ενός Γάλλου σκιέρ στις ελβετικές Άλπεις: Γλίτωσε από θαύμα (vid)
Ο σκιέρ προσπαθούσε να κατέβει ένα απότομο και στενό λούκι στο βουνό Matterhorn στην Ελβετία, όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε στην παγωμένη πλαγιά.

Η τρομακτική πτώση ενός Γάλλου σκιέρ στις ελβετικές Άλπεις καταγράφηκε από την κάμερα GoPro, δίνοντας μια συγκλονιστική εικόνα των κινδύνων του σκι.

Ο σκιέρ προσπαθούσε να κατέβει ένα απότομο και στενό λούκι στο βουνό Matterhorn στην Ελβετία, όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε στην παγωμένη πλαγιά. Το βίντεο της GoPro τον δείχνει να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Καθώς πέφτει, η κάμερα καταγράφει τον απόλυτο τρόμο στο πρόσωπό του. Ουρλιάζει και φωνάζει καθώς πέφτει, με το σώμα του να χτυπάει στον σκληρό πάγο με απίστευτες ταχύτητες. Ο ήχος του σώματός του που προσκρούει στον πάγο είναι αηδιαστικός και είναι σαφές ότι διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

Καθώς συνεχίζει να πέφτει, η κάμερα καταγράφει τη σκληρή ομορφιά των ελβετικών Άλπεων γύρω του. Οι χιονισμένες κορυφές υψώνονται μεγαλοπρεπώς στον ουρανό, με τις απόκρημνες άκρες τους να κόβουν τα σύννεφα. Αλλά για τον σκιέρ δεν υπάρχει χρόνος να εκτιμήσει το τοπίο.

Ως εκ θαύματος επιβιώνει από την πτώση. Τα πλάνα από την πτώση του έγιναν γρήγορα viral στο διαδίκτυο, με πολλούς θεατές να θαυμάζουν τη γενναιότητα και την αντοχή του μπροστά σε μια τόσο οδυνηρή εμπειρία. Κάποιοι τον αποκάλεσαν ήρωα, ενώ άλλοι τον επέκριναν για την ανάληψη περιττών κινδύνων.