Συνελήφθη 43χρονος παιδεραστής στο Ηράκλειο: Βίασε ανήλικη που γνώρισε μέσω διαδικτύου

Επιμέλεια: Newsroom
Συνελήφθη 43χρονος παιδεραστής στο Ηράκλειο: Βίασε ανήλικη που γνώρισε μέσω διαδικτύου
Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε έναν 43χρονο, ο οποίος διώκεται μεταξύ άλλων για βιασμό ανήλικης.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες χθες (22-4-2023), από τις Λιμενικές Αρχές Ηρακλείου Κρήτης, 43χρονος ημεδαπός που αναζητούνταν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη ή ενώπιον αυτής, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο 43χρονος αφού απέκτησε επαφή με την ανήλικη μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, στο πλαίσιο βίντεο-συνομιλιών προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Ακόμη, όπως προέκυψε από την έρευνα, σε επακόλουθες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, ο κατηγορούμενος προέβη στις αξιόποινες πράξεις παρά τη θέληση της ανήλικης.

Τα παραπάνω κατήγγειλε η ανήλικη στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της περιοχής της, ενώ στη συνέχεια την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα αρμόδια εργαστήρια για εξέταση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.