Μητσοτάκης από Ρέθυμνο: «Ο Τσίπρας στρώνει από τώρα το χαλί για την ήττα του»

Επιμέλεια: Newsroom
Μητσοτάκης από Ρέθυμνο: «Ο Τσίπρας στρώνει από τώρα το χαλί για την ήττα του»
«Ο Αλέξης Τσίπρας στρώνει από τώρα το χαλί για την ήττα του - Δεν θα ακολουθήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε μία καμπάνια γκρίζου» ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε συγκέντρωση στο Ρέθυμνο.

Χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών στην Αργυρούπολη Ρεθύμνου, όπου περιοδεύει, απηύθυνε νωρίτερα το πρωί της Κυριακής (23/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αναφέρθηκε στα πρώτα προεκλογικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ. «Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε χθες να ξεκινήσει την προεκλογική περίοδο με ένα "γκρίζο" σποτ, ένα "μαύρο" σποτ, το οποίο θυμίζει μια πολύ δύσκολη στιγμή την οποία όλοι βιώσαμε ως ένα εσωτερικό τραύμα», είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Αλλά και με κάποιες δηλώσεις του αρχηγού του, όπου λίγο πολύ τι μας είπε; Να προσέχουμε, λέει, τα fake news, να προσέχουμε λέει τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις, τις αποστασίες, δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο».

Όπως τόνισε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «στρώνει χαλί ο κ. Τσίπρας από τώρα για την εκλογική του ήττα. Αυτό κατάλαβα εγώ από αυτά τα οποία είπε. Ψάχνει δικαιολογίες για το τι θα γίνει στην κάλπη της 21ης Μαΐου», σημείωσε ο πρωθυπουργός. «Εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση να τον ακολουθήσουμε σε μια καμπάνια γκρίζου. Θα θυμίζουμε στους πολίτες την τετραετία Τσίπρα. Αλλά θα το κάνουμε με ευπρέπεια και επικαλούμενοι πραγματικά δεδομένα.

Θα θυμίζουμε τι έγινε το πρώτο εξάμηνο του 2015, όχι γιατί θέλουμε να γυρίσουμε έτσι σε αυτές τις εποχές το νου μας, αλλά γιατί αυτό το οποίο έχει στο μυαλό του ο κ. Τσίπρας ως "κυβέρνηση ηττημένων" -προσέξτε- προϋποθέτει μια σύμπραξη και με το ΠΑΣΟΚ και με το ΜέΡΑ25.

Και είναι το ίδιο ΜέΡΑ25 το οποίο μας λέει "δεν πειράζει και αν κλείσουν οι τράπεζες" και τώρα ανακαλύπτει, λέει, διάφορα άλλα συστήματα πληρωμών τα οποία τα αποκαλεί "Δήμητρα", τα διάβαζα και εγώ σήμερα αυτά. Δηλαδή αντί για ευρώ θα πληρωνόμαστε με "Δήμητρες", δεν ξέρω πώς το φαντάζονται. Αλλά αυτό στο μυαλό τους είναι η "κυβέρνηση των ηττημένων", η λεγόμενη "προοδευτική διακυβέρνηση". Πρέπει να γνωρίζουν, λοιπόν, οι πολίτες πολύ καλά γιατί ψηφίζουν και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις της ψήφου τους», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.