Άνδρας στις ΗΠΑ πυροβόλησε 6χρονο κορίτσι επειδή μπήκε μια μπάλα στην αυλή του

Επιμέλεια: Newsroom
Ένας άνδρας άνοιξε πυρ κατά 6χρονου κοριτσιού και των γονιών του, όταν μπάλα μπάσκετ μπήκε στην αυλή του. Ο δράστης αναζητείται από τις Αρχές.

Άνδρας στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ πυροβόλησε 6χρονο κορίτσι και τους γονείς του, όταν η μπάλα μπάσκετ του παιδιού μπήκε στην αυλή του, το βράδυ της Τρίτης (17/4).

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μερικά παιδιά έπαιζαν μπάσκετ κοντά στην αυλή του δράστη, όταν η μπάλα αναπήδησε και βρέθηκε στην αυλή του. Τότε έτρεξε έξαλλος προς το δρόμο και πυροβόλησε έναν γείτονα.

Στη συνέχεια επέστρεψε και άρχισε να πυροβολεί εναντίον της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της μικρής, Kinsley White, που χρειάστηκε ράμματα στο πρόσωπό της μετά από θραύσματα σφαίρας ενώ ο πατέρας της, William, νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε μπροστά για να προστατεύσει τα παιδιά, προτού χτυπηθεί στην πλάτη.

«Γιατί πυροβόλησες τον μπαμπά μου και εμένα; Γιατί πυροβόλησες τον πατέρα ενός παιδιού;», φέρεται να είπε η μικρή στον δράστη.

Οι γείτονες είπαν ότι ο δράστης συνέχισε να πυροβολεί μέχρι που του τελείωσαν οι σφαίρες ενώ οι Αρχές δήλωσαν ότι εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης. Του απαγγέλθηκαν τέσσερις κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας πρώτου βαθμού, δύο κατηγορίες για επίθεση με φονικό όπλο με σκοπό να σκοτώσει ή να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό και μία κατηγορία για κατοχή πυροβόλου όπλου.

Η αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κατοίκων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φυγά, προσφέροντας αμοιβή 1.000 δολαρίων.