Έμαθε ότι παντρεύεται η πρώην του και εκδικήθηκε τον γαμπρό με ένα εκρηκτικό γαμήλιο δώρο

Επιμέλεια: Newsroom
Έμαθε ότι παντρεύεται η πρώην του και εκδικήθηκε τον γαμπρό με ένα εκρηκτικό γαμήλιο δώρο
Ένας άνδρας όταν έμαθε ότι η πρώην του παντρεύεται έστειλε βόμβα σε πακέτο και σκότωσε τον γαμπρό.

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά από έναν γάμο στην Ινδία, όταν ο πρώην της νύφης αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή του. Έστειλε για γαμήλιο δώρο μια βόμβα σε πακέτο, με αποτέλεσμα ο γαμπρός να βρει τραγικό θάνατο.

Το ζευγάρι άνοιγε τα γαμήλια δώρα όταν σημειώθηκε η τρομακτική έκρηξη. Μάλιστα, ήταν τόσο ισχυρή με αποτέλεσμα να γκρεμιστεί το σπίτι τους. Ο αδερφός του αδικοχαμένου γαμπρού βοηθούσε κι αυτός στο ξετύλιγμα όταν πυροδοτήθηκε η βόμβα.

Ο γαμπρός υπέκυψε μερικές μέρες αργότερα στο νοσοκομείο από τα τραύματά του. Άλλοι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη, μεταξύ των οποίων και ένα μωράκι 18 μηνών. Σύμφωνα με το έθιμο, η νύφη δεν είχε μετακομίσει ακόμα στο σπίτι του γαμπρού.

Ένας 33χρονος, πρώην της νύφης, ομολόγησε στην αστυνομία ότι εκείνος είχε στείλει το πακέτο με τον εκρηκτικό μηχανισμό για να την εκδικηθεί επειδή παντρεύτηκε άλλον. Η νύφη τον χώρισε όταν έμαθε ότι ήταν παντρεμένος και είχε δύο γιους.

Ο δράστης παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι είχε εμπειρία σε ηλεκτρονικές επισκευές και είχε εργαστεί στο παρελθόν σε ορυχείο, με αποτέλεσμα να είναι εξοικειωμένος με την κατασκευή εκρηκτικών.