Ο Τσίπρας τσούγκρισε αυγά με ναύτες στον Ναύσταθμο Κέρκυρας: «Τι γίνεται, τα τζούφια μου δίνετε;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Τσίπρας τσούγκρισε αυγά με ναύτες στον Ναύσταθμο Κέρκυρας: «Τι γίνεται, τα τζούφια μου δίνετε;» (vid)
«Εύχομαι από καρδιάς, σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες Χρόνια Πολλά από καρδιάς με υγεία δύναμη και δικαιοσύνη», δήλωσε ο κ. Τσίπρας από την Κέρκυρα.

«Μέρες ελπίδας είναι και οι σημερινές για το λαό μας, που προσδοκά Ανάσταση συλλογική, για μία καλύτερη ζωή για ένα καλύτερο αύριο», είναι το μήνυμα που έστειλε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΔΣ Αλέξης Τσίπρας, από τον Ναυτικό Σταθμό της Κέρκυρας όπου πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στις 12 το μεσημέρι.

O κ. Τσίπρας τσούγκρισε και κόκκινα αυγά με τους ναύτες, με τα αυγά του να σπάνε τις περισσότερες φορές. «Τι γίνεται, τα τζούφια μου δίνετε; Δεν είναι κατάσταση αυτή;», δήλωσε χαριτολογώντας.

@atsipras Πάσχα 2023, στον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας. #Τσίπρας #tiktokgreece #fyp #Κέρκυρα ♬ πρωτότυπος ήχος - Αλέξης Τσίπρας

Στην συνέχεια, ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Η Ανάσταση, είναι ταυτισμένη στην συλλογική συνείδηση του λαού μας με την Ελπίδα την Άνοιξη την αλλαγή. Συμβολίζει το φως που νικάει πάντα το σκοτάδι Τη ζωή που ξεπερνά τον Γολγοθά και την σταύρωση. Μέρες ελπίδας είναι και οι σημερινές για το λαό μας που προσδοκά Ανάσταση συλλογική, για μία καλύτερη ζωή για ένα καλύτερο αύριο.

Εύχομαι από καρδιάς, σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες Χρόνια Πολλά από καρδιάς με υγεία δύναμη και δικαιοσύνη».