Το συγκλονιστικό γράμμα που έστειλε στους «Ράδιο Αρβύλα» ο σύζυγος θύματος των Τεμπών: «Ο εμφύλιος δεν έχει τελειώσει»

Επιμέλεια: Newsroom
Το συγκλονιστικό γράμμα που έστειλε στους «Ράδιο Αρβύλα» ο σύζυγος θύματος των Τεμπών: «Ο εμφύλιος δεν έχει τελειώσει»
Ανατριχιάζει το γράμμα που έστειλε στους Ράδιο Αρβύλα ο άνδρας Λαρισαίας που σκοτώθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» ανέβασαν στους λογαριασμούς της εκπομπής στα social media αποσπάσματα από το γράμμα που τους έστειλε ο σύζυγος της γυναίκας από τη Λάρισα, που έχασε τη ζωή της στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Η ανάρτηση της αγαπημένης παρέας του ΑΝΤ1 αναφέρει: «Ο Χρήστος, σύζυγος της Βασιλικής, μίας μητέρας τεσσάρων παιδιών που έχασε τη ζωή της στο τρένο, έγραψε ένα κείμενο και μας το έστειλε. Σε κάποια αποσπάσματα του κειμένου αυτού, γράφει τα εξής: …Η αλήθεια είναι, ότι δεν είναι ευθύνη μόνο των πολιτικών (της εξουσίας) η κατάντια μας. Αν θέλουμε να αλλάξει κάτι στη χώρα μας, πρέπει να ψάξουμε μέσα μας να βρούμε το καθαρό, γερό και τίμιο κομμάτι μας.

Εάν στις εκλογές, τα τρία κόμματα που κυβέρνησαν ή συγκυβέρνησαν αυτή τη χώρα (τα τελευταία 50 χρόνια) συλλέξουν το 50% των ψήφων που όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις ισχύει, σημαίνει ότι ο ένας στους δύο Έλληνες, όπλισε και πυροβόλησε το τραίνο του θανάτου με τα γνωστά αποτελέσματα.

Ο εμφύλιος πόλεμος δεν έχει τελειώσει στην Ελλάδα. Το διαίρει και βασίλευε είναι λάβαρο των πολιτικών και της εξουσίας. Με αυτό μας διχάζουν και μας κυβερνούν. Έλληνες φιλιώστε, μονιάστε, μην καταπίνετε το παραμύθι που σας πασάρουν όλοι. Αποτάξτε το ζυγό του κέρδους, του βολέματος που σας τάζουν (ότι αυτοί μπορούν). Πιστέψτε στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας για να τα καταφέρετε. Μορφωθείτε πνευματικά – ψυχικά – κοιτάξτε τον Άνθρωπο δίπλα σας. Την οικογένειά σας, τους συγγενείς, τους φίλους, τους γείτονες, τους δίπλα και προσφέρετε ανθρωπιά. Ας είναι αφετηρία ο άδικος χαμός των νέων αυτών ανθρώπων, που δεν είναι αριθμοί…

Χρήστος Κωνσταντινίδης, σύζυγος Βασιλικής Χλωρού, μητέρας 4 υπέροχων παιδιών – Ηρωίδα στη ΖΩΗ, Δολοφονηθείσα από την Ελλάδα που τόσο αγάπησε».