Πολύνεκρο δυστύχημα με μετανάστες στην Εγνατία Οδό: Πήγαινε στο αντίθετο ρεύμα για 7 χλμ και σκόρπισε τον θάνατο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πολύνεκρο δυστύχημα με μετανάστες στην Εγνατία Οδό: Πήγαινε στο αντίθετο ρεύμα για 7 χλμ και σκόρπισε τον θάνατο (vid)
Έξι νεκροί και πέντε τραυματίες ο απολογισμός του σοκαριστικού τροχαίου στην Εγνατία Οδό.

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό και συγκεκριμένα στον Έβρο, στον κόμβο της Μάκρης προς Κομοτηνή, όταν ένα αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου όταν ένα αυτοκίνητο Audi station wagon στο οποίο επέβαιναν 10 μετανάστες μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από τη Μάκρη προς Κομοτηνή με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί σφοδρά με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος.

Όπως ανέφερε δημοσιογράφος της ΕΡΤ, το αυτοκίνητο κινούνταν ανάποδα για περίπου 7 χλμ. Ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο με τους μετανάστες έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος, ο οποίος επέστρεφε από τη δουλειά του.

Από την σύγκρουση ανασύρθηκαν 6 νεκροί, ενώ οι υπόλοιποι 5 έχουν μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Δυο πυροσβεστικά από την Αλεξανδρούπολη και τις Σάπες συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό τους που είναι ιδιαίτερα δύσκολος, αφού από την σφοδρή σύγκρουση δημιουργήθηκε μια άμορφη μάζα.

*Πηγή φωτογραφίας: evros24.gr