Αναλυτικά οι περιοριστικοί όροι που θα πρέπει να τηρεί η Εύα Καϊλή

Επιμέλεια: Newsroom
Αναλυτικά οι περιοριστικοί όροι που θα πρέπει να τηρεί η Εύα Καϊλή
Η Εύα Καϊλή αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής μετά από μήνες στην φυλακή για το σκάνδαλο του Qatar Gate.

Έπειτα από απόφαση των δικαστικών αρχών, η Εύα Καϊλή αποφυλακίζεται το πρωί (12 ώρα Ελλάδας) της Μεγάλης Παρασκευής, με περιοριστικούς όρους. Όπως δήλωσε ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος βρέθηκε το «βραχιολάκι» που αναζητούσαν.

Μόλις επιστρέψει στο σπίτι της και βάλει το «βραχιολάκι», θα πρέπει να δώσει στις αρχές το κινητό που θα χρησιμοποιεί και να είναι προσβάσιμη σε αυτό ανά πάσα ώρα. Επίσης, δεν θα πρέπει να πειράξει το μηχάνημα του hardware και τέλος να σεβαστεί τις οδηγίες οι οποίες όμως μένει να προσδιοριστούν.

Επίσης, θα μπορεί να μετακινείται βάσει νόμου για να πάει δικαστήριο για επείγοντα ιατρικά θέματα και ανωτέρα βία μετά από άδεια του εισαγγελέα.

Το εάν θα μπορεί να δει όποιον θέλει σπίτι της, να έχει κινητό ή ίντερνετ εξαρτάται από την απόφαση των βελγικών δικαστικών αρχών που φαίνεται δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμη.

Επίσης, έχει απαγόρευση εξόδου στο εξωτερικό και της έχουν κρατήσει το διαβατήριο. Αυτό που είναι γνωστό μέχρι στιγμής είναι ότι δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με όσους εμπλέκονται στο σκάνδαλο.