Μεθυσμένος επιβάτης αεροπλάνου προκάλεσε ταραχή σε πτήση (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μεθυσμένος επιβάτης αεροπλάνου προκάλεσε ταραχή σε πτήση (vid)
Ένας επιβάτης αεροπλάνου δεν σταμάτησε να πίνει αλκοόλ με αποτέλεσμα να επέμβει η ασφάλεια του αεροδρομίου και να του περάσουν χειροπέδες.

Η πτήση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία για πολλούς ανθρώπους, αλλά για έναν επιβάτη, ένα ποτό πριν από την πτήση φαίνεται ότι προκάλεσε ένα πλήρες ξέσπασμα που οδήγησε στη βίαιη απομάκρυνσή του από το αεροπλάνο με χειροπέδες.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε πρόσφατη πτήση από τη Νέα Υόρκη προς το Λος Άντζελες. Ο επιβάτης, περίμενε στο μπαρ του αεροδρομίου την πτήση του όταν άρχισε να διαμαρτύρεται δυνατά για την καθυστέρηση. Σύμφωνα με μάρτυρες, έγινε όλο και πιο εριστικός καθώς κατανάλωνε διάφορα αλκοολούχα ποτά, κάνοντας σκηνή και ενοχλώντας τους άλλους επιβάτες.

Man forcibly removed from flight after refusing multiple requests to leave from attendants, pilot, and police. All started over being denied a pre-takeoff gin and tonic.
by u/losfathead in PublicFreakout

Όταν τελικά η πτήση κλήθηκε για επιβίβαση, ο επιβάτης αρνήθηκε να φύγει από το μπαρ, επιμένοντας ότι χρειαζόταν άλλο ένα ποτό πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Όταν μια αεροσυνοδός ήρθε να τον ηρεμήσει, έγινε επιθετικός, σπρώχνοντάς την. Σε αυτό το σημείο, κλήθηκε να παρέμβει η ασφάλεια του αεροδρομίου.

Παρά τις προσπάθειες να ηρεμήσει ο Smith, συνέχισε να αντιστέκεται και έγινε ακόμη πιο βίαιος. Η κατάσταση κλιμακώθηκε μέχρι που οι υπάλληλοι ασφαλείας αναγκάστηκαν να τον ακινητοποιήσουν με χειροπέδες και να τον απομακρύνουν σωματικά από το μπαρ. Οι επιβάτες παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι τον Smith να απομακρύνεται, εξακολουθώντας να φωνάζει και να παλεύει.

Η αεροπορική εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητά συγγνώμη για το περιστατικό και ευχαριστεί τους επιβάτες για την υπομονή τους. Επιβεβαίωσαν ότι ο επιβάτης απομακρύνθηκε από την πτήση και παραδόθηκε στις τοπικές αστυνομικές αρχές για περαιτέρω επεξεργασία.