Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει τις συνθήκες της παράσυρσης του 16χρονου από τον Προαστιακό (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
 Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει τις συνθήκες της παράσυρσης του 16χρονου από τον Προαστιακό (vid)
Τρεις ημέρες μετά το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε κοντά στο σταθμό «Ταύρος» του προαστιακού, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε να δώσει φως στην υπόθεση.

Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον 16χρονο να βρίσκεται στη διάβαση παιδών και μάλιστα κάνει μία χαρακτηριστική κίνηση για να αποφύγει τον συρμό του Προαστιακού. Από τις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου φαίνεται ότι το παιδί δεν πέρασε τις γραμμές και χτυπήθηκε από το τρένο.

Ο 16χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο, καθώς παραμένει διασωληνωμένος και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν στο «Tlive» ότι τη στιγμή που κορνάρει το τρένο, οι μπάρες για τα αυτοκίνητα δεν κατεβαίνουν, κάτι που γίνεται συστηματικά. Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία φύλαξη στη διάβαση πεζών, ούτε φωτισμός, ούτε ηχοσήμανση.

«Ακούσαμε ουρλιαχτά και βγήκαμε έξω και μετά κόρναρε το τρένο”, είπε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής. Και συμπλήρωσε: “Υπάρχουν πολλές φορές που δεν κατεβαίνουν οι μπάρες, ούτε σφυρίζει ο φύλακας».