Σοκαριστικό ατύχημα σε παράσταση: 14χρονος ακροβάτης έπεσε από μεγάλο ύψος όταν έσπασε ο ιμάντας (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σοκαριστικό ατύχημα σε παράσταση: 14χρονος ακροβάτης έπεσε από μεγάλο ύψος όταν έσπασε ο ιμάντας (vid)
Σε κώμα βρίσκεται ένας νεαρός ακροβάτης στη Ρωσία έπειτα από τρομακτική πτώση.

Ένα σοκαριστικό ατύχημα συνέβη σε ακροβατική παράσταση στην Ρωσία, όταν ένας 14χρονος βρέθηκε ξαφνικά στο κενό. Ο Alexey Sh έπεσε στο έδαφος όταν οι ιμάντες από τις οποίες κρεμόταν κατά την διάρκεια του σόου του, λύθηκαν καθώς έκανε περιστροφές.

Ο Alexey έπεσε από ύψος στο έδαφος της μεγάλης σκηνής στη ρωσική πόλη Zarechny, ενώ αυτόπτης μάρτυρας ήταν και η φίλη του.

Οι γιατροί έσπευσαν πάνω στη σκηνή και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση στο κρανίο και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε καταστολή. Ο ταλαντούχος και άτυχος γυμναστής υπέστη εγκεφαλικές θλάσεις και κάταγμα του κροταφικού οστού του.

Τώρα βρίσκεται σε τεχνητό κώμα καθώς οι γιατροί μελετούν την κατάστασή του, ενώ η αστυνομία έχει κατασχέσει τον «ελαττωματικό εξοπλισμό» που χρησιμοποιούσε ο 14χρονος καθώς και βίντεο από την ώρα της παράστασης.

Έχει ανοίξει ποινική υπόθεση για την «παροχή υπηρεσιών που δεν πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας» και «συνέβαλαν εξ αμελείας στην πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης στο θύμα».