Απίστευτο τρολάρισμα στην Ελευθερίου στο Survivor: «Καρολίνα θέλουν τα γεμιστά» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Απίστευτο τρολάρισμα στην Ελευθερίου στο Survivor: «Καρολίνα θέλουν τα γεμιστά» (vid)
Σε αμηχανία ήρθε η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor All Star όταν άκουσε για το ρύζι Καρολίνα.

Η αναφορά στο ρύζι «Καρολίνα» στο Survivor All Star έφερε σε αμηχανία την Ελευθερία Ελευθερίου, λόγω του σάλου που είχε ξεσπάσει με την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν σε σχέση με την Κύπρια τραγουδίστρια πριν μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Κοιμόμουν καλά καλά, έριξα έναν ωραίο μεσημεριανό ύπνο και ήρθε η Μελίνα με τις προμήθειες μας! Ξεκινήσαμε να μετράμε τις προμήθειες. Άκουσα όμως μια λέξη που λέω «ωχ» και είχα την ελπίδα να μην την σχολιάσει κανένας», παραδέχθηκε, αρχικά, η Ελευθερία Ελευθερίου.

Με τη σειρά της, η Στέλλα Ανδρεάδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό το ρυζάκι είναι για γεμιστά» για να την διορθώσει αμέσως η Ρία Κολοβού λέγοντας, ενώπιων της Ελευθερίας Ελευθερίου, πως «το Καρολίνα είναι για γεμιστά! Καρολίνα θέλουν τα γεμιστά».

«Μπορείτε να μη λέτε κακές λέξεις μέσα στην καλύβα», υπογράμμισε, με χαμόγελο, ο Σπύρος Μαρτίκας για να συνειδητοποιήσει η Ρία Κολοβού τι ακριβώς είχε πει και να ξεσπάσει εύλογα σε γέλια. Κάτι που μιμήθηκαν άλλωστε και οι περισσότεροι συμπαίκτες της εκείνην την ώρα στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. «Όχι τέτοιες λέξεις στην καλύβα, απαγορεύονται! Απαγορευμένες λέξεις».

«Η Ελευθερία χαμογέλασε, το έπιασε. Ο Μάριος δεν ξέρω αν το κατάλαβε, πάντως σηκώθηκε και αποχώρησε» τόνισε, ο Σπύρος Μαρτίκας με την Ρία Κολοβού να διευκρινίσει στην συμπαίκτρια της, Ελευθερία Ελευθερίου τα εξής. «Αχ, ρε παιδιά! Συγγνώμη να σου πω. Συγγνώμη. Είμαι ξανθιά, αλήθεια».