Συνελήφθη στρατιωτικός για βιασμό ανηλίκου στην Ορεστιάδα: Γιατί η αστυνομία πέρασε χειροπέδες και στο θύμα

Επιμέλεια: Newsroom
Συνελήφθη στρατιωτικός για βιασμό ανηλίκου στην Ορεστιάδα: Γιατί η αστυνομία πέρασε χειροπέδες και στο θύμα
Οι αστυνομικοί στην Ορεστιάδα πέρασαν χειροπέδες στον φερόμενο δράστη και στο θύμα το Σάββατο 1η Απριλίου.

Ανάστατη είναι η Ορεστιάδα μετά την σύλληψη στρατιωτικού για βιασμό ανηλίκου, ενώ η αστυνομία πέρασε χειροπέδες και στο θύμα.

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο 25χρονος στρατιωτικός (ΕΠΟΠ) νοσηλεύεται σε νοσοκομείο φρουρούμενος από στρατονόμους. Μετά τον βιασμό του παιδιού, ο ανήλικος τον καταδίωξε και προσπάθησε να τον ληστέψει. Τον χτύπησε και τον τραυμάτισε, με τον στρατιωτικό να ειδοποιεί την αστυνομία και το κουβάρι της υπόθεσης να ξετυλίγεται. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως προκαλούν αναστάτωση. Ο βιασμός και η απόπειρα ληστείας προκαλούν σοκ τόσο στο στρατόπεδο που υπηρετούσε ο 25χρονος, όσο και στην τοπική κοινωνία, καθώς πολλοί γνώριζαν το 14χρονο παιδί, που επίσης συνελήφθη.

Από τα στοιχεία που ανακοίνωσε η αστυνομία, προκύπτει ότι ο στρατιωτικός γνώρισε τον 14χρονο στο διαδίκτυο. Έκλεισαν ραντεβού και βρέθηκαν σε αποθήκη του ΟΣΕ στην Ορεστιάδα. Μετά τον βιασμό του παιδιού, ο 25χρονος σηκώθηκε να φύγει, αλλά το ανήλικο θύμα άρχισε να τον καταδιώκει. Όταν τον έφτασε άρχισε να τον γρονθοκοπεί και προσπάθησε να βουτήξει το κινητό τηλέφωνο που είχε ο 25χρονος.

Ο στρατιωτικός τραυματισμένος ειδοποίησε την αστυνομία και πολύ γρήγορα και οι δύο συνελήφθησαν. Ο μεν 25χρονος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και ο δε 14χρονος για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Ταχύτατα ειδοποιήθηκε η στρατονομία και ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο που βρίσκεται στο Διδυμότειχο.