Ο Κουτσούμπας απάντησε για τους «αραμπάδες και καρούλια» και το «αυτοί είστε» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Κουτσούμπας απάντησε για τους «αραμπάδες και καρούλια» και το «αυτοί είστε» (vid)
Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ φιλοξενήθηκε στον καναπέ της εκπομπής του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού.

Η αρχή έγινε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως έχει πει η ίδια η Ναταλία Γερμανού έχει απευθύνει πρόσκληση και στον Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο τον πρόλαβε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ φιλοξενήθηκε στον καναπέ της εκπομπής του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε για τις επερχόμενες εκλογές, για το αν θα συνεργαζόταν με κάποιο άλλο πολιτικό κόμμα, όπως επίσης και για τις περίφημες ατάκες που έχει πει μέσα στη Βουλή και οι οποίες όχι μόνο έχουν γίνει viral, αλλά κυκλοφορούν και σε λαμπάδες για το Πάσχα.

Ερωτηθείς αρχικά για το αν θα συνεργαζόταν με τη Νέα Δημοκρατία ή το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε: «Ε, τώρα, τι να σας έλεγα τέτοια μέρα που είναι σήμερα. Αν έλεγα ότι βλέπουμε συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μας πίστευε κανείς και ο κόσμος θα το θεωρούσε πρωταπριλιάτικο.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι πολιτικές αυτών των κομμάτων που ήταν και κυβερνητικά κόμματα, έχουν κριθεί. Δεν μπορεί ένα κόμμα που ως κυβέρνηση έχει ρημάξει τον κόσμο στην φορολογία, όταν ιδιωτικοποιεί το νερό, όταν υπάρχει ακρίβεια και ενεργειακή φτώχεια, όταν βάζουν τα κοράκια των τραπεζιτών να παίρνουν το σπιτάκι των φτωχών οικογενειών, όταν υπάρχουν αυτά τα ζητήματα, εμείς λέμε ότι δεν θα δείξουμε καμία ανοχή».

Ακόμη κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για τις προσδοκίες που έχει για το ΚΚΕ στις εκλογές της 21 Μαΐου, ο κ. Κουτσούμπας ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας: «Επιδιώκουμε και βλέπουμε ότι θα είναι πιο δυνατό το ΚΚΕ».