Η πρωταπριλιάτικη φάρσα του Σκουρλέτη για debate Μητσοτάκη-Τσίπρα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η πρωταπριλιάτικη φάρσα του Σκουρλέτη για debate Μητσοτάκη-Τσίπρα (vid)
Ο Πάνος Σκουρλέτης αστειεύτηκε λόγω της πρωταπριλιάς κάνοντας λόγο για debate Μητσοτάκη-Τσίπρα.

Ένα πρωταπριλιάτικο αστείο έκανε ο Πάνος Σκουρλέτης σε πρωινή εκπομπή, με έμπνευση από τις επικείμενες εκλογές. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή «MEGA Ενημέρωση» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Στέλλα Γκαντώνα, η οποία, μεταξύ άλλων, τον ρώτησε για τον φράχτη στον Έβρο και τη στάση του κόμματός του.

«Καταρχάς, δεν ξέρω αν έχετε την είδηση του Σαββατοκύριακου. Εκτός από τον φράχτη, υπάρχει μια είδηση των τελευταίων ωρών ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδέχθηκε την πρόσκληση για debate από τον Αλέξη Τσίπρα. Θεωρώ ότι αυτό θα ανατρέψει το σκηνικό και τις δημοσκοπήσεις. Δεν έχει καθοριστεί σε ποιο κανάλι θα είναι, δεν ξέρω αν θα το διεκδικήσετε και εσείς (MEGA) », είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πάνελ για λίγα δευτερόλεπτα όλοι σάστισαν, όμως η δημοσιογράφος χαμογέλασε αμέσως μετά, καθώς κατάλαβε ότι έκανε πλάκα ο κ. Σκουρλέτης. «Απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχει αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει και σε αυτό το επίπεδο έναν διάλογο που πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να γίνει ένας διάλογος με όλες τις δυνατότητες, μπροστά στον ελληνικό λαό και για τα προβλήματα», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.