Ο Οικονομόπουλος έδωσε κομποσκοίνι στον Μπάκα και είπε για τα πανέρια στο πρόσωπο: «Αν το ξανακάνει, εκεί δεν το ανέχομαι» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Οικονομόπουλος έδωσε κομποσκοίνι στον Μπάκα και είπε για τα πανέρια στο πρόσωπο: «Αν το ξανακάνει, εκεί δεν το ανέχομαι» (vid)
Ο τραγουδιστής απάντησε για τα περιστατικά όπου θαμώνες του μαγαζιού του πετούν τα πανέρια στο πρόσωπο και σε ποιες από αυτές τις περιπτώσεις δεν το ανέχεται.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε στο Τελ Αβίβ για επαγγελματικούς λόγους και βρήκε την ευκαιρία να μεταβεί και στον Πανάγιο Τάφο, μέσα από τον οποίο τράβηξε και βίντεο που ανέβασε στα social media.

Ωστόσο, ο ρεπόρτερ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», Γρηγόρης Μπάκας τον βρήκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όταν επέστρεψε και του είπε: «Νίκο νομίζω ότι ήταν το καλύτερο ταξίδι που έκανες. Σε είδαμε πάνω από τον ιερό τάφο».

Τότε ο τραγουδιστής του είπε δίνοντάς του ένα κομποσκοίνι: «Έχω κάνει πολλές φορές αυτό το ταξίδι, για να ηρεμήσεις και είσαι ο πρώτος που το κάνω, πάρε ένα διαβασμένο, σου εύχομαι ό,τι καλύτερο και να λες πάντα την αλήθεια».

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για το περιστατικό με τα πανέρια με τα λουλούδια που του είχαν πετάξει θαμώνες στο μαγαζί που τραγουδάει και τον εκνεύρισαν, αφού του χτύπησαν το πρόσωπο.

«Έχει συμβεί άπειρες φορές. Απλά δεν θέλω να μου το ξανακάνει, αν το κάνει ξανά σημαίνει ότι το κάνει επίτηδες, οπότε εκεί δεν το ανέχομαι», είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

«Έχεις έρθει πολλές φορές σε δύσκολη θέση», του είπε ο Γρηγόρης Μπάρκας.

«Ε, εντάξει, εντάξει, φυσικό είναι» απάντησε ο τραγουδιστής, που ανέφερε ότι ξεκινάει περιοδεία μετά το Πάσχα και δεν αναμένεται να ξεκουραστεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Άλλωστε, έχει ήδη ανακοινώσει ότι σταματάει στις 8 Απριλίου από το μαγαζί όπου εμφανίζεται στην Αθήνα, λόγω της περιοδείας αυτής.