Ξέσπασμα Λιάγκα κατά Λαζόπουλου: «Στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάμε για σκοινί Λάκη; » (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ξέσπασμα Λιάγκα κατά Λαζόπουλου: «Στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάμε για σκοινί Λάκη; » (vid)
Μεγάλες διαστάσεις παίρνει πλέον η δημόσια κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Λάκη Λαζόπουλο.

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Λάκη Λαζόπουλο. Αρχικά ο ηθοποιός είχε καταγγείλει τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 πως συνεργείο της πρωινής εκπομπής του, τον κυνηγούσε τα μεσάνυχτα για να του αποσπάσει μία δήλωση.

Ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να του απαντήσει ότι καταφεύγει σε μικρότητες λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δε γνωρίζω, πιστέψτε με, πού στέλνει συνεργεία το βράδυ η αρχισυντάκτρια της εκπομπής. Δεν με απασχολεί. Εγώ αποφασίζω και έχω την ευθύνη για τα θέματα που παίζουν στον αέρα. Μου λένε το πρωί τα θέματα και αποφασίζω τι θα παίξει και τι όχι».

Λαζόπουλος: «Τηλεβιασμός αυτό που κάνετε, η γνωστή μέθοδος Φουρθιώτη»

Ο Λάκης Λαζόπουλος ωστόσο, επανήλθε μιλώντας και πάλι στην εκπομπή του. «Ο κύριος Λιάγκας βγήκε και είπε ότι είμαστε εμμονικοί και γι’ αυτά τα συνεργεία που βγαίνουν πως ούτε καν ξέρει, ούτε γνωρίζει κα τα κανονίζει η αρχισυντάκτρια του. Και είπε “θέλω να με πιστέψετε”. Το είπε γιατί κατάλαβε ότι κανείς δεν θα τον πιστέψει.

Επειδή το χρέωσε στην αρχισυντάκτριά του, έχω κι εγώ κάθε λόγο να την καταγγείλω και να του πω ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έστειλε η αρχισυντάκτριά του συνεργείο. Ήταν και πριν ένα μήνα, με την ίδια ερώτηση γιατί έχει την ίδια απορία εδώ και ενάμιση μήνα.

Έστειλε δύο κάμερες από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ έξω από τη σχολή και ρωτούσε τους μαθητές αν είμαι πάνω, πότε θα κατέβω. Ήμουν έτοιμος, αλήθεια, να κοιμηθώ εκεί και όταν έμαθα ότι έφυγαν, κατέβηκα. Γιατί δεν ήθελα να απαντήσω στην ανοησία.

Ήταν αυτή η γνωστή μέθοδος Φουρθιώτη, κλείνεις και τις δύο εξόδους να μη μπορεί, να υποχρεωθεί να σου πει εσένα, να σου απαντήσει οπωσδήποτε. Επειδή δεν πιστεύω ότι η αρχισυντάκτρια τα έκανε μόνη της… Είναι τηλεβιασμός αυτό που κάνετε ή όχι; Τι λέτε;».

Λιάγκας: «Στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάμε για σκοινί Λάκη;

Τα παραπάνω δεν έμειναν αναπάντητα από τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος ξέσπασε κατά την διάρκεια της σημερινής (30/3) του εκπομπής. «Εμμονή δεν είχα στη ζωή μου με κανέναν άνθρωπο. Υποκλίνομαι στο ταλέντο και στο χιούμορ σου και το λέω χωρίς ειρωνεία και το εννοώ. Δεν λέω ψέματα ποτέ. Αν λες εσύ ή κάνει παρέα με ανθρώπους που λένε ψέματα, δεν είμαι ένας από αυτούς. Έχω κάνει λάθη πολλά, τα αναγνωρίζω, ίσως είμαι ο μόνος στην τηλεόραση που το έχω πληρώσει και χρηματικά και με απολύσεις και με μείωση τηλεθέασης και με περιόδους εκτός τηλεόρασης. Έχω ζητήσει συγγνώμη πάντα και την εννοώ.

Δεν είμαι από τους παρουσιαστές που θα δω κάτι στον αέρα και θα κάνω ότι δεν ξέρω τι παίζει στον αέρα. Ξέρω τι παίζει στον αέρα πάντα. Ωστόσο, δεν ξέρω που στέλνει κάμερες η αρχισυντάκτρια, την οποία εκτιμώ και έχω άριστες σχέσεις, και το λέω ειλικρινά. Δεν έχουμε στείλει δύο κάμερες ποτέ ούτε στον πρωθυπουργό. Δεν σε θεωρούμε δα τόσο σπουδαίο για να σου στείλουμε δύο κάμερες. Προφανώς η άλλη κάμερα ήταν από άλλη εκπομπή», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Έχω προστατεύσει ανθρώπους, δεν έχω παγιδεύσει ανθρώπους. Επειδή είπες κάτι για «τηλεβιαστές»… Στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάμε για σκοινί Λάκη; Με το άλλοθι της σάτιρας, κάποιοι πριν χρόνια έβγαιναν και εκτελούσαν ανθρώπους.

Δεν έχω παίξει ποτέ κάτι που δεν μου έχεις δώσει εσύ την άδεια να παίξω. Επειδή δεν έχω εμμονή, σταμάτα το εσύ να το σταματήσω κι εγώ. Αν δεν θέλεις να σου ξαναστείλει κάμερα αυτή η εκπομπή, αν επιθυμείς πραγματικά να μην προβάλουμε ούτε τις παραστάσεις σου, ούτε τη σχολή σου, αυτή η εκπομπή να μην ξαναστείλει κάμερα σε εσένα αν σε ενοχλεί τόσο. Δεν έχω κανένα θέμα, υπάρχουν και άλλα θέματα».