Διασωληνώθηκε ο ασθενής που έβαλε φωτιά στο στρώμα του με τσιγάρο στο νοσοκομείο Ρίου

Επιμέλεια: Newsroom
Διασωληνώθηκε ο ασθενής που έβαλε φωτιά στο στρώμα του με τσιγάρο στο νοσοκομείο Ρίου
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο άνδρας, ο οποίος υπέστη εγκαύματα όταν έβαλε φωτιά σε δωμάτιο του νοσοκομείου της Πάτρας.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας ο άνδρας, ο οποίος υπέστη εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να έβαλε κατά λάθος φωτιά με τσιγάρο που άναψε με αποτέλεσμα να αρπάξει αρχικά το στρώμα του, σε δωμάτιο της Α' Ορθοπαιδικής Κλινικής του ίδιου νοσοκομείου.

Αμέσως μετά άρχισε να καλεί σε βοήθεια και στο δωμάτιο έσπευσαν προσωπικό της κλινικής, αλλά και παρευρισκόμενοι στον ίδιο χώρο.

Με τη χρήση πυροσβεστήρων κατάφεραν να περιορίσουν την φωτιά, ενώ ο ασθενής απομακρύνθηκε άμεσα και μεταφέρθηκε σε άλλο χώρο του νοσοκομείου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα εγκαύματα που είχε υποστεί, αλλά και να συνεχιστεί η νοσηλεία του.

Παράλληλα, στο νοσοκομείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για άλλους χώρους του νοσοκομείου.

Έρευνες για τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς στον θάλαμο νοσηλείας, ο οποίος έχει υποστεί αρκετές ζημιές, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.