Γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αποκάλυψε ότι κόντεψε να πεθάνει κατά την διάρκεια μιας έντονης σκηνής (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αποκάλυψε ότι κόντεψε να πεθάνει κατά την διάρκεια μιας έντονης σκηνής (vid)
Η Angela White «έσπασε» τη σιωπή της σχετικά με τις φήμες ήθελαν να έχει κινδυνεύσει κατά την διάρκεια μιας έντονης ερωτικής σκηνής.

Κοντά στο θάνατο έφτασε το 2013 η Angela White, γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν όλα αυτά τα χρόνια. Η Αυστραλιανή πρωταγωνίστρια κινδύνευσε κατά την διάρκεια μιας απαιτητικής ερωτικής σκηνής.

Ο συμπρωταγωνιστής της Keiran Lee ισχυρίστηκε ότι η 37χρονη Angela μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά την έκρηξη της σκωληκοειδούς απόφυσης κατά τη διάρκεια της σκηνής και πρόσφατα το επανέλαβε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο podcast Pillow Talk τον Φεβρουάριο.

Ο Keiran είπε για τον περιβόητο τραυματισμό της: «Την έστειλα στο νοσοκομείο και αυτό δεν έγινε επίτηδες. «Γυρίζαμε μια σκηνή για πάνω από μια ώρα. Όταν την οιλοκληρώσαμε της είπα ''τα λέμε γλυκιά μου, να έχεις μια υπέροχη μέρα''».

Ωστόσο, στη συνέχεια και αφού είχαν ολοκληρώσει την πρώτη τους σκηνή, η White παραπονέθηκε για έντονους πόνους στην κοιλιά. «Έμαθα ότι δύο μέρες αργότερα είχε επιστρέψει στο σπίτι της στην Αυστραλία. Είπε ότι πονούσε το στομάχι της και έπρεπε να πάει να δει έναν γιατρό. Προφανώς η σκωληκοειδής απόφυση έπαθε ζημιά στη σκηνή, κάτι που θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει», είπε στο podcast.

Ωστόσο, μιλώντας στο podcast του Only Stans με τον παρουσιαστή Glenny Balls αυτή την εβδομάδα, η Angela αποκάλυψε τι την έστειλε στο νοσοκομείο. «Η σκωληκοειδίτιδα μου στην πραγματικότητα δεν έσκασε, αλλά είναι αλήθεια ότι είχα από πριν πρόβλημα και έπρεπε να κάνω επείγουσα χειρουργική επέμβαση για να μου την αφαιρέσουν».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν η σκωληκοειδίτιδα υπέστη ζημιά από το μέγεθος του μορίου του συμπρωταγωνιστή της, η White ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχουν ιατρικά στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι το μόριό του τραυμάτισε τα όργανά μου. Πιθανόν να ήταν σύμπτωση».

Η White έγραψε στο Twitter ότι οι χειρουργοί της αφαίρεσαν την σκωληκοειδή απόφυση μέσω του αφαλού της το 2016, αλλά έκτοτε δεν είχε αναφερθεί ποτέ στην αιτία που οδήγησε σε αυτό περιστατικό.