«Ροντέο» στον «αέρα» με Κυρανάκη και Τζάκρη: «Είστε γελοία», «είστε φασίστας» (vid)

«Ροντέο» στον «αέρα» με Κυρανάκη και Τζάκρη: «Είστε γελοία», «είστε φασίστας» (vid)
Ένταση και βαριοί χαρακτηρισμοί ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Κυρανάκη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη.

Χαμός επικράτησε ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Κυρανάκη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη κατά την διάρκεια της εκπομπής «Casus Belli» του Attica TV, όπου εκφράστηκαν βαρύτατοι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν, στη συζήτηση για τον κατώτατο μισθό και το πόσο τον άφησε η κυβέρνηση Τσίπρα και πόσο τον πήγε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κυρανάκης είπε «είστε γελοία», «είστε θλιβερή», με την κ. Τζάκρη να του απαντά, «είστε γελοίος και φαίνεστε» και «είστε απαράδεκτος, ακροδεξιός και φασίστας».

Στη συνέχεια, κ. Τζάκρη ζήτησε από τον παρουσιαστή της εκπομπής, να ζητήσει από τον κ. Κυρανάκη να πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό «γελοία» αλλιώς θα αποχωρήσει από την εκπομπή.

Ο κ. Κυρανάκης επέμεινε στον χαρακτηρισμό του χωρίς να τον πάρει πίσω – αντιθέτως, τον επανέλαβε αρκετές φορές. Τελικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρέμεινε στην εκπομπή, συνεχίζοντας την αντιπαράθεση της με τον βουλευτή της ΝΔ.

Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ για τους χαρακτηρισμούς Κυρανάκης σε Τζάκρη

Λίγες ώρες μετά την αντιπαράθεση των δύο βουλευτών ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, εξαπολύοντας τα «βέλη» στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

«Η χυδαία επίθεση του κ. Κυρανάκη στη Θεοδώρα Τζάκρη χθες σε τηλεοπτική εκπομπή του Attica είναι ενδεικτική για το πού ωθεί η ΝΔ την προεκλογική συζήτηση: στις ύβρεις, τους τραμπουκισμούς και τον σεξισμό. Μάλιστα ο κ. Κυρανάκης αρνήθηκε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη.

Το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να αποδοκιμάσει τον αμετανόητο υβριστή κ. Κυρανάκη και να απομακρύνει από τον δημόσιο διάλογο όσους δεν μπορούν να δεχτούν τους όρους μιας πολιτισμένης συζήτησης», αναφέρει η ανακοίνωση.