Ο Σάκης Ρουβάς πήρε ζώνη στο ζίου ζίτσου και οι συναθλητές του τον μαστίγωσαν (vid)

Ο Σάκης Ρουβάς πήρε ζώνη στο ζίου ζίτσου και οι συναθλητές του τον μαστίγωσαν (vid)
«Η χαρά και η συγκίνησή μου δεν κρύβονται! Δεν είναι τόσο για την καινούρια μου ζώνη στο brajilian jiu jitsu, όσο για την προσπάθεια», έγραψε σε σχετική ανάρτηση ο Σάκης Ρουβάς.

Τη μοβ ζώνη κατέκτησε στο ζίου ζίτσου ο Σάκης Ρουβάς. Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποτύπωσε σε βίντεο την τελετή παράδοσης της νέας ζώνης του από τον δάσκαλό του στο grappling και το δημοσίευσε στα social media.

Η χαρά και η συγκίνηση του Σάκη Ρουβά για το ανέβασμα του επιπέδου του στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου δεν μπορούσε να κρυφτεί! Μάλιστα, το χιομοριστικό της υπόθεσης ήταν ότι οι συναθλητές τον μαστίγωσαν με τις δικές τους ζώνες υπό τον ήχο του «αίμα, δάκρυα και ιδρώτας».

Η ανάρτησή του

«Η χαρά και η συγκίνησή μου δεν κρύβονται! Δεν είναι τόσο για την καινούρια μου ζώνη στο brajilian jiu jitsu, όσο για την προσπάθεια, τον κόπο και τη σκληρή δουλειά που ανταμείβονται. Δε σταματώ στιγμή, όσο κι αν περνούν τα χρονιά, να αισθάνομαι μαθητής που έχει τόσα πολλά να μάθει και να ανακαλύψει, πάνω σε αυτόν τον πλανήτη», ανέφερε ο τραγουδιστής.