Στο Παρίσι έκαναν φωτογράφηση μπροστά στις φωτιές των διαδηλώσεων (vid)

Στο Παρίσι έκαναν φωτογράφηση μπροστά στις φωτιές των διαδηλώσεων (vid)
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο απεικονίζεται μία γυναίκα να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με φόντο τις φωτιές από τις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις στο Παρίσι.

Την ώρα που η Γαλλία φλέγεται και τόσο στο Παρίσι όσο και σε άλλες μεγάλες γαλλικές πόλεις οι πολίτες κατεβαινουν στους δρόμους για ακόμη μία ημέρα για να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους με αφορμή την αύξηση του ορίου συντάξεων από τα 62 στα 64 χρόνια, αλλά και με την απόφαση Μακρόν να περάσει την τροποποίηση με προεδρικό διάταγμα και να κηρύξει παράνομες τις απεργιακές συγκεντρώσεις, κάποιοι άλλοι βρήκαν εκμεταλλεύτηκαν το χάος που επικρατεί στους δρόμους για μία εντυπωσιακή φωτογράφιση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ένα μοντέλο είναι καθισμένο στο έδαφος και ακουμπάει την πλάτη του στον κορμό ενός δένδρου, ενώ ποζάρει στον φωτογραφικό φακό που βρίσκεται μπροστά του. Όλα αυτά ενώ πίσω από τη γυναίκα μαίνεται φωτιά που πιθανόν να έχουν βάλει διαδηλωτές σε έναν από τους δρόμους του Παρισιού.

Το συγκεκριμένο βίντεο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με πολλούς να κάνουν λόγο για σκοτεινές εποχές και έλλειψη ενδιαφέροντος για τα κοινωνικά ζητήματα.