Νταλικιέρης πήγε στο Dragons Den με υποπόδιο μπάνιου γιατί τον έπαιρνε ο ύπνος στην λεκάνη (vid)

Newsroom
Νταλικιέρης πήγε στο Dragons Den με υποπόδιο μπάνιου γιατί τον έπαιρνε ο ύπνος στην λεκάνη (vid)
Ο Πολ Ευμορφίδης συμφώνησε και τον προσφώνησαν «Ο βασιλιάς της τουαλέτας».

Ο Θοδωρής και ο Κωσταντίνος Κουτσαυλής στάθηκαν μπροστά στους επενδυτές του Dragons’ Den στο επεισόδιο της Παρασκευής (24/3) του σόου επενδύσεων του Ant1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη για να παρουσιάσουν την ιδέα του Super Relief.

Πρόκειται για ένα υποπόδιο μπάνιου, όπου ρυθμίζεται προκειμένου να υπάρξει η σωστή στάση σώματος για τη διαδικασία της αφόδευσης.

Κωνσταντίνος Κουτσαυλής: «Έχουμε κατασκευάσει ένα καινοτόμο υποπόδιο μπάνιου που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο αφόδευσης κάθε ατόμου. Δεν υπάρχουν ανταγωνιστές σε αυτόν τον τομέα στην Ελλάδα τουλάχιστον, παρά μόνο στο εξωτερικό και δεν προσφέρουν τις λύσεις που προσφέρει το Super Relief. Δημιουργήθηκε για να δώσει λύση στα προβλήματα δυσκοιλιότητας, αιμορροείδων και διάφορων παθήσεων του παχέος εντέρου. Σήμερα, το 16% του ελληνικού πληθυσμού πάσχει από τα παραπάνω προβλήματα λόγω της κακής διατροφής, της καθιστικής ζωής και της κακής στάσης του σώματος κατά τη διάρκεια της αφόδευσης που προκαλεί η σύγχρονη λεκάνη», είπε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ιδέας του στους «δράκους».

Η ιδέα αυτή δεν φαίνεται να άρεσε ιδιαίτερα στους επενδυτές, με τους επιχειρηματίες να ζητούν 20,000 ευρώ για 10% της εταιρείας.

Αποκάλυψαν πως έχουν πουλήσει γύρω στα 700 κομμάτια μέσω του διαδικτύου και πως η τιμή του προϊόντος είναι στα 49,90 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Ο Θοδωρής Κουτσαυλής έπειτα εξήγησε πως η ιδέα για να δημιουργήσει το υποπόδιο του ήρθε εξαιτίας της προσωπικής του εμπειρίας και των προβλημάτων που αντιμετώπισε. «Με έπαιρνε ο ύπνος πάνω στη λεκάνη», είπε.

«Πάλι καλά που κοιμόσουν εκεί και δεν κοιμόσουν όταν οδηγούσες το φορτηγό», του είπαν οι Dragons. «Να παίζει και μουσική, να βάλετε κάτι… έτσι», ακούστηκε μια άλλη πρόταση από το πάνελ.

«Έχετε κάνει κάποια τεστ;», είπε η Μαρία Χατζηστεφανή, αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει καθώς λύθηκε στα γέλια

«Το βλέπεις να πουλάμε σε ξενοδοχείο;» τον ρώτησε ο Πολ Ευμορφίδης και είπε η κα. Χατζηστεφανή: «Εγώ αν έβλεπα αυτό το πράγμα σε τουαλέτα ξενοδοχείου, θα φρίκαρα».

Τελικά, ο Πολ Ευμορφίδης αποδέχτηκε την προσφορά αυτή και έδωσαν τα χέρια, με την προϋπόθεση να γίνει από ξύλο λόγω προστασίας περιβάλλοντος.

Ο Χάρης Βαφειάς μετά τη συμφωνία δεν κρατήθηκε και αποκάλεσε τον Πολ «βασιλιά της τουαλέτας» με τους πάντες να ξεσπούν σε γέλια.