Τεράστιος αλιγάτορας προκάλεσε πανικό σε κοινότητα στη Φλόριντα (vid)

Newsroom
Τεράστιος αλιγάτορας προκάλεσε πανικό σε κοινότητα στη Φλόριντα (vid)
Ένα απίστευτο βίντεο δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει έναν αλιγάτορα μήκους τριών μέτρων να περπατά σε μια αριστοκρατική κοινότητα στη Φλόριντα.

Ένα απίστευτο βίντεο δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει έναν αλιγάτορα μήκους τριών μέτρων να περπατά σε μια αριστοκρατική κοινότητα στη Φλόριντα. Το βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε από έναν κάτοικο της κοινότητας, έχει κοινοποιηθεί ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει τραβήξει την προσοχή ανθρώπων σε όλη τη χώρα.


Το βίντεο δείχνει τον τεράστιο αλιγάτορα να περπατά ήρεμα σε ένα γήπεδο γκολφ στην κοινότητα, φαινομενικά ανεπηρέαστος από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά. Στο βάθος, μπορείτε να ακούσετε τους κατοίκους να φωνάζουν με έκπληξη και δυσπιστία για το μέγεθος του πλάσματος.

Οι ειδικοί λένε ότι οι αλιγάτορες είναι ένα κοινό θέαμα στη Φλόριντα, αλλά βλέποντας ένα από αυτό το μέγεθος είναι σπάνιο, ειδικά σε μια πολυτελή κοινότητα όπως αυτή. Η κοινότητα βρίσκεται κοντά σε μια λίμνη, η οποία είναι πιθανό από όπου προήλθε ο αλιγάτορας.

Οι αλιγάτορες είναι γνωστό ότι είναι επικίνδυνοι και υπενθυμίζεται στους κατοίκους να κρατούν αποστάσεις και να μην τους πλησιάζουν. Το βίντεο έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στο διαδίκτυο, με μερικούς ανθρώπους να εκφράζουν δέος για το μέγεθος του αλιγάτορα και άλλους να εκφράζουν ανησυχία για την ασφάλεια των κατοίκων στην κοινότητα.