Γιώργος Καρλαύτης: «Ήθελα να βγάλω φωτογραφία με τον Τζιμπρίλ Σισέ και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη» (vid)

Γιώργος Καρλαύτης: «Ήθελα να βγάλω φωτογραφία με τον Τζιμπρίλ Σισέ και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη» (vid)
Ο πρωταθλητής του NFL, Γιώργος Καρλαύτης, βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο φετινός πρωταθλητής NFL , Γιώργος Καρλαύτης, με τους Kansas City Chiefs αναφέρθηκε στον κόσμο με τον οποίο εισέβαλε στο χώρο του αθλήματος τονίζοντας ότι άφησε το πόλο που αγαπούσε ο πατέρα του επειδή του τον θύμιζε πολύ, ενώ μίλησε και για την «ισχυρή» παρουσία του παππού του στη ζωή του: «Είναι σαν τον πατέρα μου».

«Η πρώτη χρονιά ήταν πολύ δύσκολη, αλλά τη δεύτερη χρονιά που τα κατάλαβα όλα, είδα ότι μου ταίριαζε» ανέφερε χαρακτηριστικά για την εκκίνησή του στο χώρο του NFL. «Μόλις έμαθα το άθλημα, το λάτρεψα» τόνισε.

«Είμαστε Chiefs – Θύρα 13» ανέφερε η παρουσιάστρια Νάνσυ Ζαμπέτογλου, με τον Καρλαύτη να συμφωνεί! Τα πράγματα που στερήθηκε, το ημερήσιο πρόγραμμα του, οι ομοιότητες με τους Αντετοκούνμπο, η Πάρος που του λείπει, αλλά και το πως αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητα στην πολιτεία που ζει στην Αμερική.

«Πάντα ήθελα να γίνω σπουδαίος πρωταθλητής. Ήθελα να βγάλω φωτογραφία με τον Τζιμπρίλ Σισέ, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Δεν θα ήθελα ποτέ να στερήσω από ένα μικρό παιδί αυτή τη φωτογραφία» ανέφερε ακόμα.

«Με τα πρώτα μου χρήματα, αγόρασα ένα σπίτι και πήγα και πήρα πράγματα των Chiefs, στα αδέρφια και την κοπέλα μου. Από τα 15 είμαι με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Με υποστηρίζει», τόνισε.

«Δεν περίμενα να πάω στον Πρωθυπουργό., τεράστια τιμή. Ήταν και ο πρωθυπουργός πολύ cool. Ήταν μια μεγάλη στιγμή. Πολύ τιμητικό να με καλούν εκεί» ανέφερε για την πρόσκληση που έλαβε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Σε 5 χρόνια θα ήθελα να είμαι ακόμα σε αυτό το άθλημα. Να έχω ανανεώσει το συμβόλαιό μου, να είμαι ένας καλός μπαμπάς» επισήμανε.

Όταν η συζήτηση κινήθηκε προς το θέμα του φαγητού, ο αθλητής ρωτήθηκε αν προσέχει την διατροφή του, απαντώντας πως ακολουθεί ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα διατροφής. Βέβαια δεν δίστασε να αναφερθεί στο γεγονός πως όταν βρίσκεται στην Ελλάδα, μπορεί να κάνει και κάποιες παρασπονδίες.


Πιο συγκεκριμένα ανέφερε, «Όταν έρχομαι στην Ελλάδα το πρώτο πράγμα που ζητάω είναι σουβλάκι. Μου αρέσουν πολύ τα burger». Αμέσως τόνισε πως είναι πολύ διαφορετικό το μοσχαρίσιο κρέας της Ελλάδας, συγκριτικά με αυτό της Αμερικής.