Μετά το «Αστερίξ και Οβελίξ» ο Ιμπραΐμοβιτς επιστρέφει στους κινηματογράφους με το δοκιμαντέρ του (vid)

Μετά το «Αστερίξ και Οβελίξ» ο Ιμπραΐμοβιτς επιστρέφει στους κινηματογράφους με το δοκιμαντέρ του (vid)
Το "I Am Zlatan" είναι η διασκεδαστική βιογραφική ταινία "από τα κουρέλια στον πλούτο" για την εκπληκτική ραγδαία άνοδο του θρύλου του ποδοσφαίρου.

Η ταινία «ΖΛΑΤΑΝ» είναι μια ιστορία ενηλικίωσης που αποτυπώνει το μεγάλωμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε ένα ταραχώδες σουηδικό προάστιο. Με καταγωγή από Βαλκάνιους γονείς, το ποδόσφαιρο ήταν η λύτρωση του Ζλάταν, όπου το ιδιαίτερο ταλέντο και η αυτάρκειά του τον εκτίναξαν, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, στην κορυφή του διεθνούς ποδοσφαίρου να παίζει για ομάδες όπως ο Άγιαξ, η Γιουβέντους, η Ίντερ, η Μίλαν, η Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ταινία προσφέρει μια συγκινητική, λεπτομερή ματιά στο σπίτι και την οικογενειακή του ζωή και τη σχέση του με το Ρόσενγκαρντ, τη συνοικία του Μάλμε, την οποία πάντα θα αποκαλεί σπίτι του. Δείχνει το πρώτο του μεγάλο ταξίδι, από το προάστιο στο κέντρο του Μάλμε με ποδήλατο, και αργότερα, στον υπόλοιπο κόσμο. Ταυτίζεται με το περιβάλλον του με το σλόγκαν «Άκου, αλλά μην ακούς»: Να δέχεσαι μια καλή συμβουλή, αλλά να μην αλλάξεις ποτέ το ποιος είσαι.

Ο Γκράνιτ Ρουσίτι εμφανίζεται ως Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Ντομινίκ Άντερσον Μπαϊρακτάτι είναι επίσης στο καστ. Σύμφωνα με τα δελτία τύπου, στη Σουηδία, η ταινία έχει ήδη ξεπεράσει blockbusters όπως το Batman και το Uncharted και έχει γίνει η νούμερο ένα ταινία στους κινηματογράφους και το μεγαλύτερο άνοιγμα σουηδικής ταινίας από τα Χριστούγεννα του 2019.

Το I Am Zlatan θα προβληθεί και στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 30 Μαρτίου.