Κώστας Αποστολάκης: «Έχω πιει 270.000 τόνους ρούμι και άλλους τόσους ουίσκι» (vid)

Newsroom
Κώστας Αποστολάκης: «Έχω πιει 270.000 τόνους ρούμι και άλλους τόσους ουίσκι» (vid)
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην σχέση του με την εκκλησία και πώς ζούσε στο παρελθόν.

O Κώστας Αποστολάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Action 24 «Καλύτερα αργά» και μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη του, την προσωπική του ζωή, το παρελθόν του.

«Είμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός. Η αναξιότητα όμως σε κάνει να προσπαθείς παραπάνω. Η κόρη μου είναι 11 χρονών και σήμερα τα λέμε όλα. Καθόμαστε και κάνουμε κουβέντα που τρελαίνεσαι. Μου είπε για κάποιο πράγμα που είναι δικό της πως δεν μπορεί να το διαχειριστεί, σε αυτή την ηλικία, και είμαι πολύ χαρούμενος που σκέφτεται έτσι», ανέφερε αρχικά.

«Τα λέμε όλα με την μικρή μου και έχει απορίες πάρα πολύ ωραίες. Την σχέση που έχω με την εκκλησία δεν την καταλαβαίνει ακριβώς, την καταλαβαίνει νοητικά. Δηλαδή την καταλαβαίνει με το μυαλό, δεν την καταλαβαίνει ψυχικά. Νομίζει ότι είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει η εκκλησία. Και αυτό όμως δεν είναι λίγο», συμπλήρωσε.

«Εγώ δεν ήμουν άνθρωπος που πήγαινα στην εκκλησία, δεν είχα εξομολογηθεί ποτέ, 30 χρόνια δούλευα βράδυ και έχω πιει 270.000 τόνους Bacardi και άλλους τόσους τόνους ουίσκι. Πήγαινα στις 8 το πρωί στο σπίτι μου και να μην πω τα συναφή και τα παρελκόμενα της ιστορίας αυτής. Δεν είχα πάει ποτέ στην εκκλησία, δεν με ενδιέφερε αλλά κάποια στιγμή ζήτησα βοήθεια. To θέμα για να δεχθείς την επίγνωση της αλήθειας είναι να βοηθηθείς. Είναι να ζητήσεις βοήθεια, αλλά το πρώτο είναι η συντριβή. Αν δεν πεις ότι εγώ είμαι τρισάθλιος, αν δεν πεις ότι είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών, αν δεν πεις ότι είμαι χάλια, δεν υπάρχει περίπτωση» συμπλήρωσε, επίσης, ο ηθοποιός.

Σκι, σουβλάκι και... αγορές στον Παρνασσό!- Tips by Markos E18