Παρέμβαση του «Ρουβίκωνα» έξω από το σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη

Newsroom
Παρέμβαση του «Ρουβίκωνα» έξω από το σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη
Στο σπίτι του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη, στο Χαλάνδρι, βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 21 Μαρτίου μέλη του Ρουβίκωνα.

Μέλη του Ρουβίκωνα, την ώρα που ο Alpha μετέδιδε τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη, πραγματοποίησαν παρέμβαση έξω από το σπίτι του γνωστού δημοσιογράφου.

Στη συνέχεια μέσω του προφίλ της συλλογικότητας στο Facebook δημοσιεύθηκε κείμενο το οποίο, ανάμεσα στα άλλα, αναφέρει: «Γι' αυτό και έτρεξαν σωρηδόν να γνωστά παπαγαλάκια των ΜΜΕ να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, νομίζοντας πως η κοινωνία τρώει σανό. Ό,τι έγινε στα Τέμπη, όσο κι αν κοπανιούνται, δεν ξεπλένεται κι ούτε μπορούν να κρυφτούν οι υπεύθυνοι αυτού του εγκλήματος. Κανένα κανάλι και καμία εκπομπή-πλυντήριο, όπως οι "Πρωταγωνιστές" του Θεοδωράκη, δεν μπορούν να θολώσουν πια το τοπίο και να βγάλουν καθαρούς τους υπεύθυνους του εγκλήματος των Τεμπών. Και αφού μιλάνε για τραγωδία, τα μόνα τραγικά πρόσωπα της υπόθεσης είναι οι 57 νεκροί, κι ο Μητσοτάκης κι η παρέα του οι αδίστακτοι θύτες. Γιατί δεν φτάνει που συνέβη ό,τι συνέβη, προσπαθούν κιόλας με νύχια και με δόντια να τη βγάλουν καθαρή. Κι ο Θεοδωράκης βεβαίως απλά ένας κακός, αλλά πολύ επικίνδυνος σκηνοθέτης».