Προφητικό βίντεο του Maestro με Καβογιάννη – Παπακαλιάτη στα backstage

Newsroom
Προφητικό βίντεο του Maestro με Καβογιάννη – Παπακαλιάτη στα backstage
Το Maestro άνοιξε τα φτερά του και μεταδίδεται πλέον παγκοσμίως.

Το Maestro άνοιξε τα φτερά του και μεταδίδεται πλέον παγκοσμίως δίνοντας την χαρά και την ευχαρίστηση σε όσους δούλεψαν για αυτό να αναγνωριστεί το ταλέντο τους και στο εξωτερικό.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρήκε στο κινητό του ένα βίντεο από τα backstage της σειράς στους Παξούς με τη Μαρία Καβογιάννη.

Η κοινοποίηση του βίντεο έρχεται καθώς η σειρά θα είναι πλέον διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας του Netflix.

«Αγαπημένη μου Μαρία, σου γράφω από το αεροπλάνο στην Αμερική όπου ήρθα για κάποιες συναντήσεις που γίνονται σε ΝΥ και ΛΑ για το Maestro. Έβλεπα το βιντεάκι που είχαμε κάνει εκείνη τη μέρα στους Παξούς και σκεφτόμουν πως ό,τι ευχήθηκες για αυτήν την σειρά, τελικά συνέβη. Μπορεί εμείς να κάναμε πλάκα αλλά εντέλει, το Maestro ανοίγει σήμερα σε όλον τον κόσμο», γράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Μαράκι, απο σήμερα θα μπορούν σε όλες τις χώρες και σε όλες τις γλώσσες να το παρακολουθήσουν θεατές που δεν έχουν δει ποτέ Ελληνική σειρά και που τώρα θα έχουν την ευκαιρία. Μαρία; Η σειρά μας από σήμερα παίζει σε Αμερική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ευρώπη, Ασία, Αφρική με τον τίτλο “Maestro in Blue”. Στα γράφω τώρα όλα αυτά για να μην τα ξεχάσω, γιατί με τόσο τρέξιμο και δουλειά δεν έχω προλάβει να το συνειδητοποιήσω και εγώ ακόμα όλο αυτό που γίνεται», προσθέτει και συνεχίζει:

«Και Μαράκι μου κάτι τελευταίο. Θέλω να σε ευχαριστήσω γι’αυτό που είσαι, (το γούρι μου). Κι εσένα και όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές και την παραγωγή και το Mega στην Ελλάδα γιατί όλοι μας συμβάλαμε ώστε η σειρά να είναι αυτή που είναι.
Μαράκι μου επιστρέφω σε λίγες μέρες και αν έχεις πάει στο χωριό γύρνα γιατί έχουμε πρόβες, ξεκινάμε γύρισμα και σε λίγο καιρό πάμε πάλι στο νησί. Γίνεται χαμός από ετοιμασίες στην Αθήνα. Υ.Γ. Σου έστειλα τα πρώτα 4 επεισόδια.Τα διάβασες; Πρόσεχε μη τα χάσεις πουθενά και διαρρεύσει τίποτα. Α και Μαράκι; Netflix από σήμερα worldwide (αν σε ρωτήσει κανείς από εξωτερικό). Σ’αγαπώ»
, καταλήγει η ανάρτηση.