Μούχλα, αράχνες και βρωμιά: Έλληνες Youtubers επισκέπτονται το χειρότερο ξενοδοχείο στο Κόσοβο

Μούχλα, αράχνες και βρωμιά: Έλληνες Youtubers επισκέπτονται το χειρότερο ξενοδοχείο στο Κόσοβο
Ένα βίντεο που ανέβηκε πρόσφατα στο κανάλι του Konilo στο Youtube, μας δείχνει από πρώτο χέρι τα όσα αντίκρισαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Πόσοι άραγε θα τολμούσαν να επισκεφτούν ένα μέρος με πολλές αρνητικές κριτικές; Σίγουρα ελάχιστοι. Ακόμα λιγότεροι, όμως, θα πήγαιναν να μείνουν στο ξενοδοχείο με τη χειρότερη βαθμολογία σε μια χώρα. Αυτό αποφάσισαν να κάνουν στο νέο τους βίντεο τρεις Έλληνες Youtubers, o KarpouziFetaGaming, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Konilo, στην πρόσφατη επίσκεψή τους στo Κόσοβο.

Το συγκεκριμένο κόνσεπτ το είχαμε δει πρόσφατα στο κανάλι του KarpouziFetaGaming, με τον Youtuber να επισκέπτεται μαζί με την παρέα του το χειρότερο ξενοδοχείο στην Αλβανία, αλλά και στην Βουλγαρία. Αυτή τη φορά σειρά είχε σειρά το Κόσοβο.

Το ξενοδοχείο με τις χειρότερες κριτικές στο Trip Advisor ήταν παλιό, βρώμικο, ενώ οι τρεις πρωταγωνιστές έβρισκαν μέσα στο δωμάτιό τους σκουπίδια, χρησιμοποιημένα πράγματα, μούχλα και υγρασία στους τοίχους, αράχνες, μέχρι και πεθαμένα έντομα, τα οποία δεν είχε καθαρίσει κανείς.

Πάντως το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως με κάποιο τρόπο κατάφεραν μέσα σε όλα αυτά να κοιμηθούν και να φύγουν το επόμενο πρωί από το ξενοδοχείο.