UNLEASH: To TEDxAthens έρχεται στις 28/5 στο ΚΠΙΣΝ

Newsroom
UNLEASH: To TEDxAthens έρχεται στις 28/5 στο ΚΠΙΣΝ
UNLEASH: To TEDxAthens έρχεται στις 28/5 στο ΚΠΣΙΝ και στρέφει το βλέμμα μας στο μέλλον, μέσα από ιδέες και ανθρώπους που δεν διστάζουν να εκφραστούν.

UNLEASH. Μία λέξη που, από μόνη της, εκφράζει μία αίσθηση δύναμης και ελευθερίας. Αμέτρητων δυνατοτήτων να καταφέρουμε τα πάντα. Είναι μία έκκληση για δράση προς όλους εμάς που θέλουμε να απελευθερωθούμε από δεσμά που μας περιορίζουν, να σπάσουμε γυάλινες οροφές και να εκφράσουμε τον πραγματικό μας εαυτό, τις δικές μας ιδέες με κάθε τρόπο που μπορεί να μας προσφέρει η τεχνολογία και κάθε νέο διαθέσιμο εργαλείο.

UNLEASH σημαίνει να αναγνωρίζουμε ότι δεν είμαστε μόνοι. Ότι συλλογικά, έχουμε τη δύναμη να δημιουργήσουμε κάτι νέο, κάτι καινοτόμο, που θα εξελίξει τη ζωή και την καθημερινότητα και θα μπορέσει να αλλάξει τον κόσμο, ενδεχομένως.

Αυτό που σήμερα δεν είναι παρά μία ιδέα, αύριο ίσως γίνει το εργαλείο που θα διευκολύνει τους γύρω μας. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας εδώ και καιρό αλλά φοβόμαστε να υλοποιήσουμε επειδή δεν είμαστε σίγουροι για το μετά, απέχει μόλις μερικά βήματα από το να γίνει πραγματικότητα. Ίσως αυτή να είναι μία ακόμη ερμηνεία του UNLEASH - η απελευθέρωση από τον φόβο. Γιατί σημασία έχει να αναγνωρίσουμε ότι, στο τέλος της ημέρας, η αποτυχία δεν είναι το τέλος αλλά ένα μόνο εμπόδιο σ’ ένα μονοπάτι γεμάτο ευκαιρίες και νέες δυνατότητες.

Από τον ενθουσιασμό και την ανατριχίλα που αισθανόμαστε όταν καταπιανόμαστε με κάτι καινούργιο, διαφορετικό και ρηξικέλευθο, μέχρι την επιτυχία και τη χαρά που θα νιώσουμε όταν κι οι δικές μας ιδέες βγουν εκεί έξω.

Τι περιμένουμε, λοιπόν; Ήρθε η ώρα να εντοπίσουμε τις γυάλινες οροφές και να τις σπάσουμε, να χτίσουμε ολόκληρα σπίτια, ακόμη. Να κυνηγήσουμε νέες ιδέες, να αγκαλιάσουμε τις αλλαγές που φέρνουν στον κόσμο μας η τεχνολογία κι επιστήμη. Να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και να κοιτάξουμε όλα εκείνα που μας προσφέρει το παρόν και το μέλλον.

Η στιγμή, έφτασε. Το TEDxAthens επιστρέφει στις 28 Μαΐου, στο ΚΠΙΣΝ, για να μας ενθαρρύνει να κάνουμε ακριβώς αυτό: να απελευθερώσουμε τις σκέψεις και τι ιδέες μας όπως θα δούμε να το κάνουν κι οι ίδιοι οι ομιλητές κι ομιλήτριες.

Κλείστε τώρα και εσείς το early bird εισιτήριό σας εδώ.

STAY TUNED για την ανακοίνωση των ομιλητών!