Συγκλονίζει η ιστορία του 7χρονου που βρισκόταν στο τρένο στα Τέμπη: Επέστρεφε από τη θεραπεία καρκίνου και σώθηκε από θαύμα (vid)

Newsroom
Συγκλονίζει η ιστορία του 7χρονου που βρισκόταν στο τρένο στα Τέμπη: Επέστρεφε από τη θεραπεία καρκίνου και σώθηκε από θαύμα (vid)
Από θαύμα σώθηκε ένας 7χρονος επιβάτης του μοιραίου τρένου στα Τέμπη που οδήγησε στον θάνατο 57 ανθρώπων.

Μια συγκλονιστική ιστορία ενός 7χρονου που βρισκόταν στο μοιραίο τρένο των Τεμπών ήρθε στην επιφάνεια. Ο μικρός επέστρεφε από θεραπεία καρκίνου και ο πατέρας του περιέγραψε στο MEGA πως κατάφεραν να σωθούν από θαύμα.

«Θαύμα ήταν. Σκίστηκε η λαμαρίνα σε ένα σημείο, εκεί στο βαγόνι τους. Βγήκαν από μία τρύπα βοηθήσαν και κάτι παιδιά που ήταν μαζί στην ίδια την καμπίνα και μπόρεσαν και βγήκαν. Βγήκαν από τους πρώτους γι’ αυτό βγήκαν λιγότερο τραυματισμένοι. Είχε κάτι μώλωπες στον αυχένα, λίγο κάτω από το ματάκι του, στην μέση του είχε λίγο, στην κοιλιά του, είχε κάτι μώλωπες», είπε ο πατέρας του παιδιού.

«Κάποιες στιγμές και αυτό το λέει, το αναφέρει ότι δεν ήθελε να πεθάνει, δεν ήθελε να καεί. Του έχει μείνει. Ο μικρός μου έχει καρκίνο. Από το νοσοκομείο γυρνούσαμε, από το Ελπίδα από κάτω, είχαμε κάνει κάτι εξετάσεις. Και γυρνούσαμε με το τρένο εκείνη την ημέρα. Γενικά ήμασταν από τους τυχερούς, αλλά δεν μπορούμε να χαρούμε, τόσα παιδιά φύγανε», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.