Σοκαριστικό βίντεο: Ληστής επιτέθηκε βίαια σε γυναίκα και την άφησε παράλυτη

Newsroom
Σοκαριστικό βίντεο: Ληστής επιτέθηκε βίαια σε γυναίκα και την άφησε παράλυτη
Μια μητέρα τριών παιδιών έμεινε παράλυτη αφού ένας ληστής τη χτύπησε στο σώμα.

Σοκαριστικό βίντεο: Ληστής επιτέθηκε βίαια σε γυναίκα και την άφησε παράλυτηH Nhung Truong δέχτηκε επίθεση στις 13 Φεβρουαρίου από έναν άνδρα, σε ένα περιστατικό που η αστυνομία του Χιούστον, διερευνά ενδελεχώς, καθώς την στιγμή που πραγματοποιήθηκε η επίθεση, οι περαστικοί παρακολουθούσαν απλώς, χωρίς να βοηθήσουν την γυναίκα.

Η ανατριχιαστική στιγμή καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Ο ύποπτος φαίνεται να πιάνει από την κοιλιά την γυναίκα και να προσπαθεί να την ρίξει, ώστε να αρπάξει ότι είχε πάνω της. Ανάμεσα σε αυτά που κουβαλούσε η άτυχη γυναίκα ήταν και τα διαβατήρια της για ένα επερχόμενο ταξίδι.

Στη συνέχεια και ενώ είχε πέσει κάτω, ο κλέφτης την χτύπησε στο σώμα, με αποτέλεσμα να υποστεί τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη που της άλλαξε τη ζωή. Τώρα, οι αστυνομικοί λένε ότι χρειάζονται τη βοήθεια του κοινού για να αναγνωρίσουν τον ύποπτο.

Η Nhung Truong, έχει μείνει παράλυτη, μετά από αυτή την αποτρόπαια επίθεση. Η αστυνομία του Χιούστον δήλωσε ότι η Truong είχε κάνει ανάληψη χρημάτων και ότι ο ύποπτος τον ακολούθησε για σχεδόν 32 χιλιόμετρα, πριν της επιτεθεί. Η οικογένεια της γυναίκας είπε στο FOX 26 ότι ο κλέφτης πήρε περίπου 4.300 δολάρια.