Μυθική προεκλογική εκστρατεία υποψήφιας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπό τους ήχους της Ρίτας Σακελλαρίου (vid)

Newsroom
Μυθική προεκλογική εκστρατεία υποψήφιας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπό τους ήχους της Ρίτας Σακελλαρίου (vid)
Μια αρκετά ευφάνταστη ιδέα είχε υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία, καθώς αποφάσισε να «ντύσει» την προεκλογική της εκστρατεία υπο τους ήχους της Ρίτας Σακελλαρίου.

Οι υποψήφιοι βουλευτές έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν το επικοινωνιακό τους σχέδιο για τις Εκλογές, προκειμένου να πείσουν τους Έλληνες πολίτες και οι περισσότεροι «χτίζουν» την ομιλία τους με ένα αυστηρό και σοβαρό ύφος.

Όχι όμως και η υποψήφια βουλευτής, κα. Βίκυ Τσεκούρα. Παλιό ΠΑΣΟΚ θυμίζει η προεκλογική εκστρατεία υποψήφιας στη Μαγνησία. Σύμφωνα με το thecaller.gr η κα. Βίκυ Τσεκούρα αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στη σελίδα της στο Facebook, όπου στο προσκήνιο ακούγεται το θρυλικό τραγούδι της Ρίτας Σακελλαρίου, «Μια γυναίκα μπορεί».

Στο μήνυμα της έχει γράψει:

«Πολλοί άντρες δεν πιστεύουν στην αξία μιας γυναίκας.. ΌΜΩΣ οι ίδιοι άντρες περιμένουν από μια γυναίκα να τους φροντίσει όταν είναι παιδιά.. να τους φτιάξει κ να τους μεγαλώσει την οικογένεια ως σύζυγος κ μητέρα σωστά..κ αργότερα να τους φροντίσει σαν γεράσουν κ είναι ανήμποροι..

γιατί λοιπόν δεν εμπιστεύονται μια γυναίκα να μπει στη Βουλή κ να φροντίσει με την ίδια αυταπάρνηση κ αγάπη να πάει αυτή η χώρα μπροστά;;;;

Ελπίζω να μου δώσετε την ευκαιρία να δείξω ότι μια γυναίκα όλα τα μπορεί κ μάλιστα πολύ αποτελεσματικά!!!!!

Με εκτίμηση

Παρασκευή Βίκυ Τσεκούρα

Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΜΑΓΝΗΣΊΑΣ»