Μεγάλο… φάουλ στο MasterChef: Σέρβιραν ωμό ψάρι στον Πάνο Ιωαννίδη (vid)

Newsroom
Μεγάλο… φάουλ στο MasterChef: Σέρβιραν ωμό ψάρι στον Πάνο Ιωαννίδη (vid)
Ο Πάνος Ιωαννίδης ήρθε αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη στο επεισόδιο της Παρασκευής στο MasterChef, αφού το ψάρι που δοκίμασε ήταν εντελώς άψητο.

Δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι υψηλοί τόνοι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της περασμένης Παρασκευής στο Masterchef(10/03).

«Το ψάρι είναι εντάξει, παιδιά; Εμένα είναι λίγο περίεργο. Δεν ξέρω», τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης για να σχολιάσει, αμέσως, ο Σωτήρης Κοντιζάς πως «είναι σαν να έχει τελειώσει στο μπεν μαρί».

«Όχι, όχι! Είναι ωμό! Παιδιά, είναι ωμό τελείως. Σόρρυ», πρόσθεσε ο σεφ και κριτής για να βάλει το ψάρι σε ένα άδειο πιάτο και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να ζητήσει από κάποιον άνθρωπο της παραγωγής να το μεταφέρει στον αρχηγό της κόκκινης ομάδας.

«Μας γυρνάνε ένα ψάρι από τους κριτές επειδή ήταν ωμό και εκεί ξενέρωσα πάρα πολύ. Δεν θα πω πάλι καλά που ήταν στους κριτές κι ας μην ψηφίζουν εκείνοι. Τι να πω; Απογοήτευση! Ίσως είχε 1-2 ακόμα κομμάτια που να μην ήταν καλά ψημένα. Εντάξει λάθος… μεγάλο λάθος. Ελπίζω να μην επηρεάσει πολύ στο σύνολο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο 20χρονος Νίκος στην κάμερα του MasterChef.