Μεθυσμένος σε καφενείο στο Λαύριο έβγαλε καραμπίνα και έριχνε: «Βγες έξω να σε καθαρίσω»

Newsroom
Μεθυσμένος σε καφενείο στο Λαύριο έβγαλε καραμπίνα και έριχνε: «Βγες έξω να σε καθαρίσω»
Σκηνές από ταινία φαρ ουεστ εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (10/3) στην περιοχή του Λαυρίου.

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν περίπου στις 8 το απόγευμα σε καφετέρια στο Λαύριο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα άτομο άνοιξε πυρ μέσα στο κατάστημα, προκαλώντας τον τραυματισμό του 67χρονου ιδιοκτήτη και υλικές φθορές.

Ο 67χρονος, που τραυματίστηκε ελαφρά στο επεισόδιο, μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Λαυρίου.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν έναν 53χρονο, που φέρεται να είναι ο δράστης.

«Βγες έξω να σε καθαρίσω»

Το θύμα του αιματηρού περιστατικού μίλησε στο protothema.gr και περιέγραψε πώς ο 53χρονος πιστολέρο τον απειλούσε με μια κυνηγετική καραμπίνα σε κατάσταση αμοκ.

«Αυτός καθόταν στο καφενείο μεθυσμένος και είχε μια παρεξήγηση με αυτούς από το διπλανό του τραπέζι. Αυτοί έφυγαν αλλά αυτός συνέχισε να φωνάζει. Του λέω "σήκω και φύγε". Αυτός βγήκε έξω, πήγε και πήρε την καραμπίνα από το σπίτι και επέστρεψε.Καθόταν απέξω και μου φώναζε "βγες έξω να σε καθαρίσω". Οι άλλοι είχαν φύγει αλλά τα είχε βάλει μαζί μου γιατί μπήκα στη μέση και τους χώρισα», λέει ο 67χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου ο οποίος τη γλίτωσε με ενα επιπόλαιο τραύμα στο χέρι από την επίθεση του αλλόφρονα θαμώνα που απειλούσε και πυροβολούσε στον αέρα.

«"Βγες έξω να δεις πώς καθαρίζουν με την καραμπίνα" φώναζε. Μετά πυροβόλησε μια φορά και η σφαίρα τρύπησε τη τζαμαρία και εγώ μάτωσα από τα τζάμια», εξηγεί ο 67χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου.