O πιτσιρικάς που έσωσε τον αδερφό του από βέβαιο πνιγμό (vid)

Newsroom
O πιτσιρικάς που έσωσε τον αδερφό του από βέβαιο πνιγμό (vid)
Ένα νήπιο κατακτά το TikTok χάρη στη γρήγορη σκέψη του, αφού έσωσε τον μικρό αδελφό του από το ενδεχόμενο να πνιγεί από ένα μικρό αντικείμενο που είχε στο στόμα του.

Ένα νήπιο κατακτά το TikTok χάρη στη γρήγορη σκέψη του, αφού έσωσε τον μικρό αδελφό του από το ενδεχόμενο να πνιγεί από ένα μικρό αντικείμενο που είχε στο στόμα του. Στις 5 Μαρτίου, η ανύπαντρη μητέρα Grace Watkins δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια να κάνει παρέα με τους δύο γιους της, τον τρίχρονο Silas και τον 13χρονο Wilder.

Στο κλιπ, ο Silas και η μαμά του εμφανίζονται να παίζουν με μερικά χούλα χουπ, ενώ το μωρό Wilder εμφανίζεται από το πουθενά. Ο Silas παρατήρησε πως κάτι υπήρχε στο στόμα του μικρού του αδελφού και αμέσως ανέλαβε δράση.

@gracewatkins5448 #brothers #bigbrothersaveslittlebrother #chokinghazard #handeledit #thisrighthere #fyp ♬ Family Ties (Brother Song) (Family Ties (Brother Song)) - Prough & Pat

Ο Silas αφήνει κάτω το στεφάνι και πιάνει το κεφάλι του αδελφού του, ανακτώντας γρήγορα το αντικείμενο στο στόμα του. Μόλις το έβγαλε γύρισε προς τη μητέρα του και της έδειξε τι είχε στο στόμα του, ο μικρός του αδερφός.

Το κλιπ έχει συγκεντρώσει πάνω από 19 εκατομμύρια προβολές σε μόλις τρεις ημέρες, αφήνοντας τους σχολιαστές σοκαρισμένους και εντυπωσιασμένους από τα γρήγορα ένστικτα του μικρού Silas.

«Ήταν σίγουρα μητέρα επτά παιδιών στην προηγούμενη ζωή του», αστειεύτηκε ένας χρήστης. «Η προσοχή του, η ωριμότητά του, η κατανόηση των κινδύνων και της ευθύνης. Πρόκειται για ένα απίστευτα συναισθηματικά εξελιγμένο αγοράκι», έγραψε κάποιος άλλος.