«Ίσως κακώς τον βγάλαμε στον αέρα»: Η αμηχανία της Φαίης Μαυραγάνη με πατέρα που έχασε το παιδί του στα Τέμπη (vid)

Newsroom
 «Ίσως κακώς τον βγάλαμε στον αέρα»: Η αμηχανία της Φαίης Μαυραγάνη με πατέρα που έχασε το παιδί του στα Τέμπη (vid)
Η Φαίη Μαυραγάνη συνομίλησε με τον πατέρα του 22χρονου φοιτητή Γιώργου Παπάζογλου, ο οποίος επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία.

Με τον πατέρα του 22χρονου φοιτητή Γιώργου Παπάζογλου που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τρίτης (28/02), καθώς ήταν επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας IC62, μίλησε η Φαίη Μαυραγάνη στον αέρα της εκπομπής της.

Η δημοσιογράφος, με φανερή την αμηχανία της, έδωσε τα θερμά της συλλυπητήρια στον πατέρα και καθηγητή στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, Λυσίμαχο Παπάζογλου για την τραγική απώλεια του γιου του.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα. Θα πρέπει να το ξεπεράσουμε με κάποιον τρόπο, αν και δεν ξεπερνιέται 100% αλλά η ζωή συνεχίζεται», είπε αρχικά ο κύριος Παπάζογλου εμφανώς συντετριμμένος, με τη Φαίη Μαυραγάνη να του εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια.

«Ξέραμε από το πρωί της Τετάρτης ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Είμαι γιατρός και καταλάβαινα. Προχθές το βράδυ έγινε η ταυτοποίηση. Ο Γιώργος γύριζε από την Αθήνα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο άτυχος πατέρας και η παρουσιάστρια τον αποδέσμευσε λέγοντας στην συνέχεια πως δεν θα έπρεπε να έχει βγει στον αέρα καθώς «δεν υπάρχει σε όλα τα πράγματα κουβέντα».


«Νιώθω άβολα»

«Λέμε όλες αυτές τις ημέρες ότι υπάρχουν οι νεκροί, υπάρχουν και οι ζωντανοί νεκροί, που είναι οι συγγενείς τους. Ίσως και κακώς τον βγάλαμε (τον κύριο Παπάζογλου). Δεν μπορείς τίποτα να πεις, τίποτα να ρωτήσεις. Σιωπή. Δεν υπάρχει σε όλα τα πράγματα κουβέντα και νιώθω και άβολα με τον καλεσμένο μας», σημείωσε η Φαίη Μαυραγάνη στη συνέχεια.